witam wszystkie starajace sie kobitki, na tym forum jestem pierwszy raz, od trzech dni czytam Wasze posty i postanowiłam kupic testy owulacyjne, wiem ze opisywałyscie w których dniach powinno sie zaczynać ale nadal mam wątpliwości! o dzidziusia staramy sie od 2,5 roku, żadnych badań nie robiłam bo mieszkam za granicą ( a tu mam obawy) a w Polsce jakoś nigdy nie wychodziło, podczas ostatniej wizyty p ginekolog stwierdziła ze było jajeczkowanie, powróce do tych testów , kupiłam clearblue digital , w opakowaniu jest ich siedem , nie wiem kiedy powinnam zacząć: @ mam nieregularne , przed ostatni 30dni, a ostatni33, pierwszy dzień cyklu 21 czerwiec ,
czekam do listopada a potem odstawiam odrazu tabletki (2miesiace moze) i bede sie starac czyli w 2011 zeby zdazyc urodzic w 2012

bo ja juz slyszalam nie raz ale nigdy ich nie praktykowalam 
A Ty skąd dokładnie jesteś też UK???
Ja bym radziła Ci zacząć testowanie ok 12-13 dnia cyklu. 16 to juz za późno i moze być po owulce. Ja też mam cykle od 28-33 dni więc różnie i owulkę mam ok 15, 16 dnia. Także lepiej zacznij testować szybciej żeby nie przegapić
Naszczęście nie rozpaczam z tego powodu, szczęśliwa tez nie jestem ale jakos na zimno to wzięłam
czyli 3 miesiace
Conajmniej 6 tyg przed wizyta dostaniemy list kiedy dokładnie mamy się stawić do kliniki