sergeevna
Pysiołkowa Mama
Hej Dziewczęta, czy można dołączyć do Was?... Ostatnio podjęliśmy decyzję z moim G., że w przyszłym roku będziemy starali się o dzidziusia
Startujemy 1 sierpnia 2011, chociaż i to się może zmienić na wcześniejszy termin ;-) Tymczasem zastanawiam się, czy możliwe w UK są jakieś badania profilaktyczne przed starankami, szczepienia (różyczka, toxoplazmoza), badania u ginekologa?... Mam 22 lata, a moja GP nie chce mnie wysłać na cytologię, mimo usilnych próśb (wg niej jestem za młoda
)... Z tymi GP to trzeba tutaj tak "walczyć" czasami, że pożałowania godne... ;-) Będę wdzięczna za wszystkie informacje i porady
:-)
Startujemy 1 sierpnia 2011, chociaż i to się może zmienić na wcześniejszy termin ;-) Tymczasem zastanawiam się, czy możliwe w UK są jakieś badania profilaktyczne przed starankami, szczepienia (różyczka, toxoplazmoza), badania u ginekologa?... Mam 22 lata, a moja GP nie chce mnie wysłać na cytologię, mimo usilnych próśb (wg niej jestem za młoda
)... Z tymi GP to trzeba tutaj tak "walczyć" czasami, że pożałowania godne... ;-) Będę wdzięczna za wszystkie informacje i porady
:-)
Tutaj dziewczyny zachodzą w ciąze juz wieku 16 lat a cytologia jest robiona od 25 roku życia? niby czemu??? Mimo że jestem w Uk juz dosyć długo to wciąż ten kraj mnie zaskakuje i to jakimiś dziwnymi rzeczami jak np to
Sergeevna moze powiedz GP ze chcecie się starać o dzidzię i chcesz porobić badania, byc moze to go zmobilizuje, a jesli nie to to moim zdaniem najlepiej te badanka zrobić w Polsce, bez łaski i konkretnie
Teraz jeszcze rodzinka do Was przyjezdza super, nie ma czasu na rozmyślanie i dolinki, myśle że dobrze Wam to zrobi
, zuzyłam 5 testów, uzywam clearblue digital i wciąz czekam na usmiechnieta buźke, wkurzam się , może nie mam owulacji, wkońcu to już 2,5 roku starań (bez badań) mam doła , zrobiłam sobie drinka zeby sie wyluzowac, choc w tygodniu nie piję:-(, beznadzieja.....................
w lustro czy aby cycki mi nie rosna...