Zuzia2011
Fanka BB :)
Roxii kurcze no co mam ci napisac. Wiem ze zadne slowa nie pomoga, pewnie nawet trudno sobie wyobrazic co czujesz ale wiedz ze jestesmy razem z toba. Dobrze ze poszliscie do tej kliniki, przynajmniej wiecie na czym stoicie. Ja na twoim miejscu poczekalabym jeszcze na ta wizyte tutaj w klinice zanim zdecydowala sie na inseminacje w Polsce. Lepiej sie dowiedziec co tutaj ci zaproponuja. Bo lepiej by bylo jakby tutaj sie udalo, bo zawsze in vitro bedzie za darmo. Ale z kolei jak tutaj nic ci nie pwoiedza to nie ma sie co zastanawiac, tylko decydowac sie na inseminacje w Polsce. W koncu koszt nie jest tak wielki a co tak wsiasc do samolotu i poleciec do kraju. Trzymaj sie kobietko wiem ze to nie latwe ale staraj sie nabrac sil i odpoczywaj.
Moj M przy nastepnej okazji jak bedziemy w Polsce powiedzial ze tez idzie sobie zbadac plemniczki. Nie ma na co czekac. Ale narazie castagnus i olej z wiesiolka. Nie wiem w koncu jak go stosowac ale w tym miesiacu biore tylko jedna tabletke.
Pozdrawiam was kochane, przyjemnego wypoczynku
Moj M przy nastepnej okazji jak bedziemy w Polsce powiedzial ze tez idzie sobie zbadac plemniczki. Nie ma na co czekac. Ale narazie castagnus i olej z wiesiolka. Nie wiem w koncu jak go stosowac ale w tym miesiacu biore tylko jedna tabletke.
Pozdrawiam was kochane, przyjemnego wypoczynku

Duzo mozna by pisac jednak wiedz o tym ze jestem z toba calym sercem i wiem ze napewno wam sie uda.Nie wazne czy droga naturalna czu z pomoca medycyny.Najwazniejsze to nie zalamywac sie i pokonywac przeszkody