Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam Was wszystkie kochane, długo mnie tu nie było, choc to bolesne ale musze sie przyznac ze za czesto nie moge tu zaglądac bo gdy zagladam to siedze i ryczę a smutek ogarnia mnie na kolejny tydzień, Wasze nieudane starania tak bardzo mnie bola jak i moje, jestem bardzo wrazliwa osoba, czzytałam rowniez wypowiedzi Roxii, chciałabym powiedziec: trzymaj sie i bedzie dobrze ale tak naprawde niewiem czy to jest dobre, kazda z nas tak pisze , ja to juz wogole sie poddałam , wogole nie zamierzam robić zadnych badan w anglii, nie chodzi o jezyk bo tu jestem o prawie 5 lat a zaczełam sie uczyc angielskiego 10 lat przed wyjazdem tu , czyli w sumie miałam stycznosc z angielskim przez 15 lat, chodzi o to ze przezraza mnie to wszystko, na poczatku grudnia jedziemy do polski na 3 tygodnie , czy Ktoras z was moze mi napisac od czego...od jakich badan powinnam zaczać bo zadnych nie robiłam a od 2,5 roku nie moge zajsc w ciaze, i PRZEPRASZAM WAS ZA MOJA WYPOWIEDZ ALE JESTEM BARDZO SZCZERA OSOBA

...Aaa a co do żelu, ja jeszcze nie zamówiłamW czwartek zamierzam i tak, to ma być taki z aplikatorami
![]()
A gdzie zamawiałaś?