LILITH
Moderatorka
Roxii, aż strach to czytać co napisałaś.. bardzo mi przykro, że tak się zachowali i tak to niestety wygląda 
Miałam nadzieję, jak Ty, że w końcu zajmą się wami odpowiednio a tu jednak nie
Czy to jest normalne, że tak sie czeka ?? Bo może wam specjalnie tak powiedziała.. i jakoś dyskryminuje.. zupełnie tego nie rozumiem i nie potrafię pojąć mimo iż sama wiem, jaka ta służba zdrowia tu jest.. no ale jednak, to poważna sprawa a podejście marne jak przy byle czym.. Tulę Cię mocno, nie wiem co powiedzieć, bo nic co bym napisała, nie pomoże ani nie zmieni tego co czujesz teraz
Pamiętaj, że my tu o Tobie myślimy i wciąż trzymamy kciuki, że się ułoży..
A powiedz, jakie Twój mąż ma do tego podejście?? Pewnie był równie zawiedziony
Ważne byście się oboje wspierali, bo wasza miłość jest najważniejsze. A czas.. wiem, będzie się dłużyć ale jednak wiecie, że w razie czegokolwiek macie możliwość za te 2,5 roku na invitro.
A jeśli chodzi o Polskę, to jak to tam wygląda??
Miałam nadzieję, jak Ty, że w końcu zajmą się wami odpowiednio a tu jednak nie
Czy to jest normalne, że tak sie czeka ?? Bo może wam specjalnie tak powiedziała.. i jakoś dyskryminuje.. zupełnie tego nie rozumiem i nie potrafię pojąć mimo iż sama wiem, jaka ta służba zdrowia tu jest.. no ale jednak, to poważna sprawa a podejście marne jak przy byle czym.. Tulę Cię mocno, nie wiem co powiedzieć, bo nic co bym napisała, nie pomoże ani nie zmieni tego co czujesz teraz
A powiedz, jakie Twój mąż ma do tego podejście?? Pewnie był równie zawiedziony
Ważne byście się oboje wspierali, bo wasza miłość jest najważniejsze. A czas.. wiem, będzie się dłużyć ale jednak wiecie, że w razie czegokolwiek macie możliwość za te 2,5 roku na invitro.
A jeśli chodzi o Polskę, to jak to tam wygląda??
nie wiem co napisać,3maj się kochana
Ale ja się do tego przyzwyczaiłam i wiem że faceci inaczej do tego podchodzą z większym dystansem. Powiedział że teraz musimy czekać na inseminacje w Polsce i tyle. Troche mnie to denerwuje ze on tak bez emocji to przyjmuje ale być moze po prostu nie chce tego okazywać albo taki juz jest. Nie wiem nie zastanawiam sie nad tym mam inne ważniejsze problemy wiec nie chce sobie jeszcze dokładac
Teraz musze napisac maila to tej naszej Pani doktor i poinformować ze jednak decydujemy sie unich na ten zabieg :-) Powiem Wam ze nawet się cieszę że zrobimy to w Polsce bo mam większe zaufanie do lekarzy tam niż tu