reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie :)

Ale się dziś wkurzyłam.. listonosz nie przyniósł ani żelu ani ładowarki do laptopa.. ja nie wiem co my tu mamy z tym listonoszem, nie dość że łazi raz na jakiś czas to jeszcze z mega opóźnieniem wszystko przynosi.. ;/

reklama
Agnieszko, niedaleko nas, wprost w zasadzie za stacją jest poczta :D
Ale wiesz, oni tu tak robią.. jak pada nie przychodzą wcale, na listach widzisz, że zostały wysłane prawie 2 tygodnie wcześniej.. nigdy ale to nigdy się z czyms takim nie spotkałam na wcześniejszych mieszkaniach..

LILITH to faktycznie mieszkasz w jakiejś fatalnej dzielnicy, sąsiedzi do bani i jeszcze listonosz leci w kulki:sorry2: masakra, współczuję kochana.... Wyprowadzajcie się z tamtąd jak najszybciej:tak: A tym czasem nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość:tak:
Aga dzięki za kciuki:-)

Witajcie kochane:)
Wpadłam na chwile bo czasu brakuje...
W pracy roboty mam dużo a po pracy dom i rodzina,siły czasami brakuje więc wybaczcie plisss:)

U nas zimno i ponuro,ciągle pada i postanowiliśmy z mężem sprezentować sobie wakacjeeeeee i w weekend będziemy bukować bilety,rezerwować hotel,tak się cieszę aż do pracy chce się chodzić oby tak dalej

Buziaki dla was.Odezwę się jak znajdę chwilę wolnego:)

Witam się :)

Znowu nas listonosz olał, nie wiem już co robić.. i co się stalo z tymi przesyłkami dla nas :( Ciekawe ile będę czekać na papiery z taxów.. szkoda gadac :(

Czy wiecie może gdzie i pod jaką nazwą znaleźć tu siemię lniane ??
@ mi się chyba juz skończyła czyli chyba coś nie tak z tym cyklem..
No ale nie rozpaczam, trudno :)

Miłego dnia :)

reklama
LILITH może zadzwoń do taxów i się przypomnij,może coś to pomoże:)
I napisz koniecznie do gościa od przesyłki maila może zapomniał albo paczka zginęła,niech się tym zajmie bo ile możesz czekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry