agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Rozumiem LILITH może pomyślcie o tym aby wyrobić kartę także dla Ciebie
Musiałam włączyć piec,zimno u mnie:-/
Musiałam włączyć piec,zimno u mnie:-/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a i dzieci w domu są to ciepło musi być 
Jak najszybciej po tym jak przyjdą pieniądze z taxów. Nie ukrywam, że cięzko nam by w obecnej sytuacji było wywalić jakieś 800f minimum na raz..
Wypłata miała nastąpić 02.10 ale w papierach jakie nam wysłali mówia, że chca nasze akty urodzenia ;/ Mąż tam dzwonił i pytał co to ma być, że za 1 razem nic podobnego składac nie musieliśmy i pow. ze chyba się pomylili i chodziło o dziecka, no ale my juz wysłaliśmy bez, więc trzeba czekać na kolejny list i dosłać, więc na pewno przeciągnie się to w czasie![]()
witam
będę miała Maleństwo, dwa testy wyszły pozytywne..
I teraz rodzi się problem..
nie mam kontraktu, 3 miesiąc pracuję w tej samej firmie, dla jednej agencji. Mam homeoffice, czekam na Insurance, bo całkowicie to przegapiłam.. eh :/
I nie wiem co robić :/ nie będe mogła pracować, jak zacznę być już w widocznej ciąży, bo to jest ciężka praca. Czy któras z Was miała podobnie?
mogę liczyć na jakas inna pomoc ze stronu tegp kraju?
Czy prowadzenie ciazy przez połozna z GP, jest dobre i czy wszystko zapewnia, co potrzebne?
przepraszam, jezeli o tym juz pisalyscie