Kama83
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Oczywiscie na poczatek wysylam wam fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie na razie bez zmian z czego sie ciesze
Nadal lapie mnie spanie popoludniami,ale synek jest twardy i nie chce spac ze mna w ciagu dnia:-(
Dzisiaj mamay z mezem rocznice slubu i robimy sobie romantyczna kolacje w domu jak tylko synka uspie
Dominik zaczal przedszkole wczoraj i z checia chodzi.Wczoraj nawet nie mial czasu sie ze mna pozegnac bo od razu polecial do dzieci i zabawek.Pani przedszkolanka powiedziala ze jest bardzo spokojnym i grzecznym chlopczykiem:-)Az milo uslyszec takie slowa o wlasnym dziecku
Codziennie tylko mi mowi ze bedzie grzeczny,pani sluchal i nie bedzie bil dzieci
Dzisiaj karetka zabrala mojego tate do szpitala na badania.Biedak jest tak chory ze nie ma sily na nic nawet chodzic:-(Napisze wam ze bardzo sie ciesze z tego.Ma 65 lat a u lekarza byl moze 2 razy:-( Teraz niestety bardzo schudl,nie moze jesc a ostatnio nawet nie potrafi moczu dotrzymac:-(Na szczescie zdecydowal sie i zgodzil porobic badania.Teraz mam tylko nadzieje ze badania beda dobre i w koncu zacznie sie leczyc.Chcialabym aby zobaczyl swoja wnuczke albo wnuka i przede wszystkim nie meczyl sie.
Lilith-Nie martw sie,najwazniejsze ze @ nadal nie ma wiec jeszcze jest duza szansa
Zuzia-Piekny ten wiersz,naprawde lapie za serce jak sie go czyta
Roxii-Nie jestes sama ja takze mimo ze sie staralam nie potrafilam zapomniec i zawsze iskierka nadzieji byla.Widocznie tak juz mamy ze to jest silniejsze od nas.Ja w tej chwili staram sie nie stresowac i nie myslec za duzo czy wszystko jest w porzadku z fasolka i czasami mam chwile zwatpienia i wymyslam sobie jakies zle objawy:-(
Agnieszka-Mam nadzieje ze chorobsko cie opuszcza i czujesz sie dobrze
Oczywiscie na poczatek wysylam wam fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&U mnie na razie bez zmian z czego sie ciesze
Nadal lapie mnie spanie popoludniami,ale synek jest twardy i nie chce spac ze mna w ciagu dnia:-(Dzisiaj mamay z mezem rocznice slubu i robimy sobie romantyczna kolacje w domu jak tylko synka uspie
Dominik zaczal przedszkole wczoraj i z checia chodzi.Wczoraj nawet nie mial czasu sie ze mna pozegnac bo od razu polecial do dzieci i zabawek.Pani przedszkolanka powiedziala ze jest bardzo spokojnym i grzecznym chlopczykiem:-)Az milo uslyszec takie slowa o wlasnym dziecku
Codziennie tylko mi mowi ze bedzie grzeczny,pani sluchal i nie bedzie bil dzieci
Dzisiaj karetka zabrala mojego tate do szpitala na badania.Biedak jest tak chory ze nie ma sily na nic nawet chodzic:-(Napisze wam ze bardzo sie ciesze z tego.Ma 65 lat a u lekarza byl moze 2 razy:-( Teraz niestety bardzo schudl,nie moze jesc a ostatnio nawet nie potrafi moczu dotrzymac:-(Na szczescie zdecydowal sie i zgodzil porobic badania.Teraz mam tylko nadzieje ze badania beda dobre i w koncu zacznie sie leczyc.Chcialabym aby zobaczyl swoja wnuczke albo wnuka i przede wszystkim nie meczyl sie.Lilith-Nie martw sie,najwazniejsze ze @ nadal nie ma wiec jeszcze jest duza szansa

Zuzia-Piekny ten wiersz,naprawde lapie za serce jak sie go czyta
Roxii-Nie jestes sama ja takze mimo ze sie staralam nie potrafilam zapomniec i zawsze iskierka nadzieji byla.Widocznie tak juz mamy ze to jest silniejsze od nas.Ja w tej chwili staram sie nie stresowac i nie myslec za duzo czy wszystko jest w porzadku z fasolka i czasami mam chwile zwatpienia i wymyslam sobie jakies zle objawy:-(
Agnieszka-Mam nadzieje ze chorobsko cie opuszcza i czujesz sie dobrze