reklama

Staraczki na Wyspach

LILITH ja tez pierwszy raz slysze o takim czyms :confused: a to badanie robi sie smamemu czy to robi klinkia? i skoro nie robicie sztucznego zplodnienia w jakim celu to sie robi??? kurka myslalam ze jestem na biezaco z takim badaniami a naprawde nie mialam pojecia o czyms takim:sorry2: Moj M napewno nie mial takiego badania... takze sorki ale nie pomoge Ci, ale moze ktoras z dziewczyn cos wie na ten temat...

reklama
dziendobry dziewczyny :) jedyny dzien kiedy moge pospac a ja juz sie obudzilam ....
u mnie @ juz coraz mocniej takze z fasolki nici.... znow trzeba czekac i czekac... dotego bardzo deszczowo dzis eh co za niedziela mam nadzieje ze u was lepiej ....

Kamilaedi przykro mi z powodu @ no ale teraz nowy cykl i nowe nadzieję :tak:

Nie wiem czy widziałyście, że dokleiłam:
Wysznupałam, w końcu :D

Test migracji (swimm up)
Test migracji jest nie tylko użyteczną metodą diagnostyczną, ale również pozwala na wyizolowanie prawidłowych plemników z płynu nasiennego. Jest to lepsza technika, ponieważ tylko żywe i aktywne plemniki wypływają do podłoża hodowlanego pozostawiając za sobą większość zanieczyszczeń komórkowych i słabe plemniki. Najaktywniejsze plemniki, które znajdują się w górnej warstwie podłoża, mogą zostać zebrane w celu przeprowadzenia sztucznego zapłodnienia, czy sztucznego zaplemnienia. Dobry test migracji dostarcza do 1 miliona bardzo aktywnych plemników.

Tylko teraz kwestia tego DO 1 mln.. a jak mój ma 14,5 to co?? skoro do 1 ?? :baffled:

Po co robili mu to badanie, nie wiem.
Do dam, że jest stare, sprzed 2 lat.
Wczoraj rozmawialiśmy i zdecydowaliśmy, że weźmie na środę urlop i zobaczy co uda mu się pozałatwiać, bo woli iść na badanie niż sam w domu testować a i ja będę miała spokojnniejsze staranka, wiedząc co z nim jest.

Agnieszko, powiedz mi ile się czeka na białą kartę?? MI się niedawno skończyła ale kazali czekać na przyznanie taxów.. nadal nic nie wiemy.. a dość pilnie jest mi potrzebna bo znowu mam wizytę u dentysty i miałam w końcu donieść jak przyjdzie a tu klapa :(

Łudzę się, że jutro listonosz mi żel i testy przyniesie plus papiery z taxów :wściekła/y:

LILITH nie pamiętam ile my czekaliśmy na te karty ale wydaje mi się że nie długo ale do póki nie przyznają Ci taksów kart nie dostaniesz...
Najlepiej zadzwoń do benefitów i się podpytaj.
A jak tam sprawa z listonoszem no i tymi taksami?Ruszyło Cię coś do przodu?

Z taxami, jak wiesz jest wszystko przedłużone z powodu tego, że żądamy zwrotu za 6 miesięcy a nie 3 i do tego musimy dosłać reszte dokumentów bo nas o złe poprosili. Sprawa taxów męża miała być wyjasniona do 02.10 ale nie wiemy jeszcze co i jak, bo właśnie nie ma tego listonosza. Mąż z pracy nie bardzo ma jak dzwonić by się podpytać, dopiero będziemy się jak co z nimi w środę kontaktować, bo na wtedy bierze wolne by inne sprawy pozałatwiać.
Niestety nie mam tez ani testów ani żelu..

LILITH to koniecznie dzwońcie do taksów w tą środę.
Na twoim miejscu napisałabym także do nadawcy tych paczek z zapytaniem...pomyśl o tym.

Ja nie dawno zamawiałam dwie sukienki na wesele i przyszły już obie:)
Za 2 tygodni mamy gości na weekend z Pl a przy okazji przywiozą mi moje zamówione sukienki,potem zabiorę się za dokupienie biżuterii,butów itd.:))

Ciesze się, że do Ciebie dotarło wszystko.

Do tych osób pisalismy juz w czwartek, mieliśmy napisać im jeszcze raz jakby nie przyszło do soboty ale stwierdziliśmy, że poczekamy do poniedziałku, więc dziś piszemy raz jeszcze. I jesli chodzi o ładowarkę to wyślą kolejną a co do żelu i testów.. to dopiero jak do 8 nie przyjdą to wyślą drugi raz :( więc już na ten cykl nie.. jestem w szoku.. maż specjalnie zamówił nim dostałam @ jeszcze a tu juz mi się płodne zbliżają.. szkoda gadać :(

Co do taxów, wiem, wiem, w środę będziemy dzwonić. Tym bardziej, że do tego czasu powinni juz zaczać na bieżąco wypłacać..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry