Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki ja właśnie zrobiłam tez i dupa. Zaczynamy znowu teraz polecimy przez 3 miesiące na owulacyjnych a potem kolejny transfer. Ale mnie łeb boli :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wszystko bedzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki

ale juz trzymam kciuki za następny cykl 
Z chęcią wcale bym tam do niej nie chodziła, ale to moja najlepsza kumpela i nie chce stracić z nią kontaktu, nie wiem czemu mnie to spotyka. Juz tak dobrze się trzymałam udało mi się o tym wszystkim prawie zapomnieć i wyluzować, ale ta jej ciaża spowodowała ze wszystko wraca i dalej zadaję sobie pytanie dlaczego mnie to spotyka?, tak jakby ktoś wystawiał mnie na próbe i robił mi na złość, niepozwalał mi zapomnieć:-(
z rańca jaką godzinę po castangusie się polało i zaś cisza. Pewnie to po Acardzie tak mam. Przynajmniej się uporczywych plamień pozbyłam 
a ja chce zrosty sprawdzić.. I na spokojnie, co ma być to będzie. Przecież dzidziusia nie wyczaruje takim zachowaniem 
Teraz już tak nie będzie..
chyba ze bedzie fuks i mega zaskoczenie 
Mam nadzieję że warto i ze kiedyś los nam to wynagrodzi
Dzisiaj już trochę lepiej się czuję, , zobaczymy jak długo....
ale dobrze że podchodzisz do tego w ten sposób
oczywiscie jak to nie tajemnica:-):-) dziekuje za kciuki ale ja juz wiem, ze nic z tego
ale wtedy to ja wiedzialam juz dzien po, ze nie jestem sama;-)