Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie naprawde nie przejmuje a moze powinnam kurde zaczac?!

Niebedę Wam tu wypisywac co mi dokładnie mówiła bo duzo tego, ale napiszę Wam o najważniejszym.
Powiedziała mi ze w kartach jak najbardziej widzi dziecko i to juz bardzo blisko, mówiła że moze nawet juz na jesien:-) Powiedziała także że ona to dziecko widzi u nas tak jakby juz od dawna tak jaby ono mogło juz być jakies 2 lata temu, ale jest jakas blokada. Wtedy pękłam i powiedziałam jej że długo się juz staramy i ze czekamy na in vitro ale jest ono zaplanowane dopiero na lato-jesień 2012. Powiedziała mi ze to dziecko co wizdzi to niekoniecznie będzie z in vitro i że mamy tez tak jakby blokadę psychiczną. Ze bardzo mogłaby nam pomóc jakas psychoterapia lub bioenegroterapia.
Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale zamówiłam u niej ten zestaw świec itd. kosztowało mnie to 26 f wiec nie jakos duzo, ale pomyślałam ze warto spróbować, jak nie pomoze to napewno nie zaszkodzi, a pozatym pewnie niewybaczyłabym sobie gdybym nie spróbowała

dzięki ze moge sie tu wygadać i podzielić z Wami moimi emocjami:-)
My tez juz prawie 3 lata walczymy, wiec wiem co przechodzisz. Robiliscie juz jakies badania cokolwiek??? A co do Twojego pytania, to po co Ci beta? robilas test ciazowy??? skoro spoznia ci sie juz ok 10 dni to test spokojnie powinien wykryc ciaze
Miejmy nadzieje ze to fasoleczka, trzymam mocno kciuki:-)