Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszę się ze wizyta u mnie częściowo Cię do tego zmobilizowała;-) Potwierdzam ze trochę sobie ponarzekałysmy, fajnie jest sie czasem tak powspierać z kimś kto wie co przezywasz. A jeszcze wyszło tak ze my z Zuzią jedziemy prawie na tym samym wózku, bo przyczyna niepłodości jest taka sama i obie już czekamy na ivf w tej samej klinice. Miejmy nadzieję ze ze ten czas szybko nam zleci. Pozdrawiam kochana :-)
Też zawsze myślałam że jeśli para się decyduje dziecko to chwila moment i jest ciąża. Ja planowałam ciążę zaraz po ślubie, cicho liczyłam na to że w noc poślubną się uda bo mniej więcej wtedy miałam płodne dni, ale niestety już prawie 3 lata walczymy. Do dzis dla mnie jest to niewiarygodne żeby zajście w ciąże było takie trudne...:-(

Daj znac czy sie uadało;-) Z pierwszym dzidziusiem dosyć szybko Wam się udało więc chyba żadnych problemów nie macie. Myślę że i tym razem szybko uda się zaskoczyć życzę Ci tego z całego serca, przydałaby nam się tu jakaś fasoleczka