aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
witaj mootyleek my sie chyba znamy z innego wątku
Agnieszka dobrze, że spadek formy zażegnany. Zazdroszczę ci tych urlopów.
A dzisiaj ja mam doła. Miałam to badanie drożności jajowodow. Tzn nie miałam, bo okazało sie, ze mam bardzo ciasną szyjkę macicy i lekarz nie mógł sie przedostać do środka. Bolało i poddaliśmy sie:-(. Prawdopodobnie jest to skutek zabiegów w przeszłości (miałam 11 lat temu wypalaną nadżerkę i łyżeczkowanie po poronieniu). Teraz mam czekać na appointment i ustalenie daty laparoskopii. Jestem załamana. Z każda wizytą w klinice jest po prostu coraz gorzej
Roxi ty chyba miałaś laparo? Napisz mi kochana jak to wyglada tu w uk.
Noelka szukając informacji w swojej sprawie znalazłam coś o Twojej
http://infertility.about.com/od/clomid/tp/clomid_information.htm
Agnieszka dobrze, że spadek formy zażegnany. Zazdroszczę ci tych urlopów.
A dzisiaj ja mam doła. Miałam to badanie drożności jajowodow. Tzn nie miałam, bo okazało sie, ze mam bardzo ciasną szyjkę macicy i lekarz nie mógł sie przedostać do środka. Bolało i poddaliśmy sie:-(. Prawdopodobnie jest to skutek zabiegów w przeszłości (miałam 11 lat temu wypalaną nadżerkę i łyżeczkowanie po poronieniu). Teraz mam czekać na appointment i ustalenie daty laparoskopii. Jestem załamana. Z każda wizytą w klinice jest po prostu coraz gorzej

Roxi ty chyba miałaś laparo? Napisz mi kochana jak to wyglada tu w uk.
Noelka szukając informacji w swojej sprawie znalazłam coś o Twojej
Ostatnia edycja:
Ogólnie jestem skłonna do depresji, ale jakos stram sie z tym walczyć.
a jesli chodzi i przestymulowanie przez clo to wiem że jest to mozliwe, znajoma tak miała, byc może dlatego tak źle się czujesz, choc mam nadzieję, że się mylę. Jak Ci nie przejdzie to jedźcie do szpitala, lepiej to sprawdzić niz potem maja byc jakieś komplikacje
Już niemogę się doczekac kiedy przyjdzie, a wtedy za telefon i dzwonię umówic sie na wizyte w klinice-w końcu:-) Mam nadzięję że @ przyjdzie na początku tygodnia, bo już niemoge się doczekać, aż to wszystko znów się zacznie;-)
Daj znac jaki bedzie efekt;-)