Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
Na cellulit najlepszy piling z kawy
. Polecam.
Ja w środę miałam wizytę w klinice, omówienie co dalej. Na razie o kolejnym invitro nie myślę, puki nie uzbieram kasy. Ale poprosiłam lekarza żeby przepisał Clo, ponieważ mam policystyczne j. i często gęsto nie mam owulacji. Troszkę się bałam zapytać, ale wypisał mi bez problemu na 3 cykle. Zawsze to jakaś nadzieja. Więc od następnego cyklu zacznę brać, testy owul już zakupiłam.
A za dwa tygodnie przyjedzie moja najmłodsza siostra. Chce troszkę zarobić na studia, już nie mogę się doczekać. Choć bardzo sie denerwuję bo ona nigdy nie pracowała, ale każdy musi mieć ten 1wszy raz
. Zawsze była dla mnie malutka, a teraz już jest dorosła jak ten czas szybko leci

Ja w środę miałam wizytę w klinice, omówienie co dalej. Na razie o kolejnym invitro nie myślę, puki nie uzbieram kasy. Ale poprosiłam lekarza żeby przepisał Clo, ponieważ mam policystyczne j. i często gęsto nie mam owulacji. Troszkę się bałam zapytać, ale wypisał mi bez problemu na 3 cykle. Zawsze to jakaś nadzieja. Więc od następnego cyklu zacznę brać, testy owul już zakupiłam.
A za dwa tygodnie przyjedzie moja najmłodsza siostra. Chce troszkę zarobić na studia, już nie mogę się doczekać. Choć bardzo sie denerwuję bo ona nigdy nie pracowała, ale każdy musi mieć ten 1wszy raz
to co jutro masz scan tak??? ciekawa jak tam ta Twoja torbiel i czy pęchole popękały, mam nadzieje że staranka ida pełna parą
Trzymam kciuki&&&&
mysle że da się to troszkę zmniejszyć ale to tylko profesjonalnymi zabiegami w gabinetach kosmetycznych. W żadne kremy, balasmy, a tym bardziej tabletki nie wierzę
ale to tylko moje osobiste zdanie, zapytaj lekarza, dermatologa, może on cos sensownego doradzi

I w ogóle nie rozumiem, masz clo brać przez 3 cylke a tylko w pierwszym masz monitoring??? a co z resztą??? to w 2 i 3 cyklu juz nie beda sprawdzac? Nic z tego nie kumam, no i w ogóle bez sensu, że dopiero we wrzesniu masz konsultacje z lekarzem na temat clo... Japierdziu ta tutejsza służba zdrowia mnie rozwala normalnie, aż mi się cisnienie podniosło
czlowiek myslal ze w tym wieku juz dawno bedzie mial gromadke a tu ani widu ani slychu....