reklama

Staraczki na Wyspach

Na cellulit najlepszy piling z kawy:). Polecam.
Ja w środę miałam wizytę w klinice, omówienie co dalej. Na razie o kolejnym invitro nie myślę, puki nie uzbieram kasy. Ale poprosiłam lekarza żeby przepisał Clo, ponieważ mam policystyczne j. i często gęsto nie mam owulacji. Troszkę się bałam zapytać, ale wypisał mi bez problemu na 3 cykle. Zawsze to jakaś nadzieja. Więc od następnego cyklu zacznę brać, testy owul już zakupiłam.
A za dwa tygodnie przyjedzie moja najmłodsza siostra. Chce troszkę zarobić na studia, już nie mogę się doczekać. Choć bardzo sie denerwuję bo ona nigdy nie pracowała, ale każdy musi mieć ten 1wszy raz:). Zawsze była dla mnie malutka, a teraz już jest dorosła jak ten czas szybko leci:):)

reklama
noelka ciesze się że bóle juz ustały i że jest juz lepiej :tak: to co jutro masz scan tak??? ciekawa jak tam ta Twoja torbiel i czy pęchole popękały, mam nadzieje że staranka ida pełna parą:-D Trzymam kciuki&&&&
Aniolkowa no po laparoskopii napewno bedziesz musiała troszke odczekac ze starankami myslę że ze 2 miesiące, znaim wszystko tam się wygoi. Ale faktycznie byc może gdzies tam lezy przyczyna twojej niepłodoności i miejmy nadzieje ze to naprawią. Czas szybko leci kochana i ani się obejrzysz, a będzie juz po wszystkim:tak:
Aga co do celulitu to ja za bardzo nie wierzę, w te różne cuda:sorry: mysle że da się to troszkę zmniejszyć ale to tylko profesjonalnymi zabiegami w gabinetach kosmetycznych. W żadne kremy, balasmy, a tym bardziej tabletki nie wierzę:no: ale to tylko moje osobiste zdanie, zapytaj lekarza, dermatologa, może on cos sensownego doradzi:tak: A ten sms na konkurs to mozna wysyłac z tutejszego nr, czy tylko z polskiego????
Magdalena witaj! No to super ze dostałas clo zawsze to jakas szansa jest:tak: kiedy startujesz????
gwiazdeczka oj współczuje synkowi, biedny musiał przejść swoje. Dobrze że juz po wszystkim, zabieg się udał, wszystko Ok??? a jak ogólnie sie czujesz? kurcze ale to musi byc super uczucie poczuc jak twoje dzieciątko tam w srodku sie rusza..... ehhh zazdroszcze.....

Aga co do celulitu to ja za bardzo nie wierzę, w te różne cuda:sorry: mysle że da się to troszkę zmniejszyć ale to tylko profesjonalnymi zabiegami w gabinetach kosmetycznych. W żadne kremy, balasmy, a tym bardziej tabletki nie wierzę:no: ale to tylko moje osobiste zdanie, zapytaj lekarza, dermatologa, może on cos sensownego doradzi:tak: A ten sms na konkurs to mozna wysyłac z tutejszego nr, czy tylko z polskiego????

Roxii dzięki za poradę,faktycznie jak będę w Pl to wybiorę się do dermatologa,może coś poleci :confused2:
A jeśli chodzi o smsa to niestety ale tylko z polskiego numeru :-( koleżanka z bb z Londynu chciała wysłać i nie poszedł.Ja też próbowała i niestety...szkoda ale dziękuję bardzo za dobre chęci!

Roxxi startuję od przyszłego cyklu, bo jk mi przepisał to już byłam 6 dzień tego cyklu, więc późno. Zaś mi przy laparoskopii kazali zacząć starania zaraz po, ale ja miałam usuwane tylko małe cysty i ogniska endometriozy. Mój m się troszkę się bał że mnie będzie bolało, ale usiadłam na niego:):):) było bardzo delikatnie i śmiesznie. Niestety nie udało się zajść, aczkolwiek mojej koleżance udało sie zaraz w drugim cyklu. Ale zawsze lepiej zapytać doktora.

Aga kurcze, szkoda że z UK nie można wysłac tego smsa:sorry:a juz chciałam wysyłac, dobrze że zapytałam bo cos tak podejrzewałam że to tylko z pl numerów można...
Magdalena no to świetnie, jakaś sznasa, zawsze jest, to clo jest dość skuteczne i wiem że duzo dziewczyn na nim zachodzi:tak: Czyli jest już Was dwie:-D noelka juz wystartowała z clo terz ma pierwszy cykl, mam nadzieje że bedzie udany. A potem bedzemy równiez Tobie kibicować:tak:
Noelka no wlasnie co tam u Ciebie? co nic się nie odzywasz??? miałaś ten scan????
A Zuzi to nakopie do tyłka osobiście, jak ją spotkam, że się nie odzywa!!!!!:angry:

Ja wciąż czekam na @:confused2: kurcze jak ten czas mi się ciągnie, ta wredna @ chyba nigdy nie nadejdzie, myslałam że dostane trochę wczesniej,bo juz od jakiegoś czasu, mam takie samopoczucie jak przed @ a tu nic:no: planowo ma byc jakos na czwartek-piatek, chyba oszaleje do tego czasu!!!!!:baffled:

hej dziewczyny przepraszam, ze sie nie odzywam, ale wciaz zmeczona chodze, nie moge spac w nocy...caly czas przyzwyczajam sie do nowego mieszkania.
wczoraj byl scan, babka ktory mi robila jakos malo douczona sie wydawala. Nic nie poradzila na bole, nie skomentowala ich wogole. Torbiel sie zmniejszyla, natomisat co do owu to nie wiem stwierdzila, ze jak test byl pozytywny to pewnie byla, ale mowila, ze na scanie tego nie zobaczy.
No kurde jak nie zobaczy, juz mnie na prawde denerwuja ci angielscy niby specjalisci z koziej.......
wkurzylam sie, ale nic wiecej od nich nie wyciagne- to byl ostatnio scan z clo.
Pisala duzo, robila zdjecia, mowila, ze musi to wszystko skonsultowac, pewnie z gin z ktorym mam wizyte we wrzesniu dopiero. I tak na prawde konkretow z tych scanow dowiem sie we wrzesniu.

teraz czekam na @ wtedy drugi cykl z clo. @ sama do mnie nie przyjdzie wiec mam wziasc po 30dc provere, 30dc mam 13 lipca w piatek :) na pewno test bedzie negatywny:)

jakos sie tym nie przjmuje nie mam sily....czekam na urlop w hiszpanii 28 lipca a pozniej kilka dni w pl, jestem juz umowiona do gin to zobacze co z torbiela, w koncu fachowo sie dowiem!

noelka ehh Ci tutejsi lekarze to prawdziwa zgroza:no: Faktycznie ta babka jakas niedouczona musiała byc, jak nie widac na scanie czy była owu czy nie, to po co do cholery robią ten scan???:wściekła/y: I w ogóle nie rozumiem, masz clo brać przez 3 cylke a tylko w pierwszym masz monitoring??? a co z resztą??? to w 2 i 3 cyklu juz nie beda sprawdzac? Nic z tego nie kumam, no i w ogóle bez sensu, że dopiero we wrzesniu masz konsultacje z lekarzem na temat clo... Japierdziu ta tutejsza służba zdrowia mnie rozwala normalnie, aż mi się cisnienie podniosło:wściekła/y: Kurcze szkoda, że nic konkretnego się nie dowiedziałaś:sorry: no ale co teraz musimy czekac, a moze 13 w piatek okaże sie szczęśliwy dla Ciebie;-) a powiedz mi ile tych testów owu zrobiłas? tzn przez ile dni je robilas???? Głowa do góry kochana, my tu za Ciebie kciuki trzymamy i trzeba wierzyć w to że clo pomoże i niedługo bedziesz szczęsliwa mamusią:tak:

Roxii dziękuję Ci kochana za dobre chęci :tak:
noelka kochana jejku Ja to się nie znam na tym wszystkim co piszesz ale sercem jestem z Tobą :tak:
Jak Ja bym chciała aby się udało każdej z was :tak: trzeba wierzyć dziewczyny moje kochane,wiara podobno umiera ostatnia.Głowa do góry!

Roxii test owu zrobilam pierwszy w piatek kiedy czulam juz skurcze macicy i na prawde czulam, ze cos sie tam na dole wykluwa, tak wiec w piatek byl negatyw, a w sobote pozytywny i wiecej juz nie robilam. Caly weekend mnie pobolewalo czyli wydaje mi sie, ze pecherzyki pekly. No ale na 100% nie jestem pewna.
Tak jak piszesz mam tylko monitoring w pierwszym cyklu z clo, w drugim tylko badaja krew w 21dc, a w trzecim nic nie robia.
Mozliwe, ze jak skonsultuja te moje wszystkie usg teraz to postanowia cos innego, mam dzwonic do nich jak dostane nastepna @. Bo normalan procedura jest tak jak wyzej napisalam.
Do wrzesnia moge nawet nie zdarzyc zaliczyc 3 cykli z clo z moimi nieregularnymi @.
Zobaczymy co to bedzie:)

reklama
Hej wszystkim...

Roxii ja jestem jestem... przepraszam ze sie nie odzywam... jakos taka wypalona sie czuje i poprostu ''staram sie'' nie myslec o tym wszystkim tylko zyc zyciem takim jakie jest... brakuje mi juz wiary i sily... podczytuje was codziennie ale co ja mam pisac ze u mnie nic nowego?? Z kliniki cisza zadnego listu...

Widze ze tu Aga chce rozpoczac walke z cellulitem - podpytaj tego dermatologa jestem ciekawa co powie - swoja droga uwazam jak Roxii ze chyba zlotego kremu ani tabletek na to nie ma - bo sama chetnie bym skorzystala... ja obecnie walcze z moim tradzikiem - ale to tez chyba walka z wiatrakami wygladam masakrycznie a do tego jade na urlop na ktorym nie moge sie opalac:( whyyyyyyy???? :((
Ponadto zadzwonili poraz kolejny ze szpitala czy jestem chetna na ten zabieg usuwania przeszczepu i sie zgodzilam - bo bez sensu takie odkladanie skoro i tak sie nic nie dzieje... no wiec na dniach ide do szpitala... a potem urlop...

A tu widze ze tez nie ma pozytywnych wiesci - moze zmienimy nazwe forum na jakas bardziej szczesliwa?? Noelka brak slow z tymi lekarzami ... tak samo jak Aga chcialabym zeby nam wszystkim sie udalo, zebysmy juz przestaly byc tylko staraczkami... ehhh plakac mi sie chce jak pomysle ile to juz czasu uplynelo czekajac na ten cud.... wybaczcie mi ze tylko narzekam chyba taka przed urodzinowa handra:zawstydzona/y: czlowiek myslal ze w tym wieku juz dawno bedzie mial gromadke a tu ani widu ani slychu....

Agus ja bede lada dzien na urlopie wiec postaram sie wyslac tego smska na ciebie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry