Nelka no to dobrze ze w 2 drugim cyklu chociaz zrobia Ci badanie krwi w 21 dc, bo ono wykrywa czy była owu czy nie

Ja mocno trzymam kciuki i wierze że się uda!!!!:-)
Zuzia nooo w końcu się odezwałaś!:-) kurcze szkoda że z kliniki cisza, ale na bank niedługo sie odezwą, jeśli przysłali list że we wrzesniu startujecie, to nie ma sie co martwic odezwą się napewno

dobrze że teraz się zgodziłaś na ten zabieg, do wrzesnia jeszcze troche czasu zostało, a przynajmniej to sobie załatwisz i odciągnie Cie to od tematu dzidzi. Trzymam kciuki żeby zabieg pomyslnie przebiegł i zycze udanego urlopu, a gdzie sie wybieracie do Pl????
A do mnie w końcu zawitała @!!!!!

dzis w pracy do mnie przylazła, ucieszyłam się jak niewiem he he

Od razu złapałam za telefon i zadzwoniłam do kliniki. Jak tylko sie przedstawiłam to babeczka od razu mnie rozpoznała i zapytała co tam u mnie

byłam w szoku że mnie pamiętała, tam przecież codziennie tyle ludzi się przewija, a ja ostatnio byłam tam w kwietniu, chyba zapadłam jej w pamięć he he;-) No ale do rzeczy, na poczatku podniosła mi troche ciśnienie, nie musiałam jej tłumaczyc mojej sytuacji bo tak jak wspomniałam kojarzyła mnie i moja historię, powiedziałam jej tylko że dziś mam 1 dzień trzeciej miesiączki po operacji i ze chciałam się umówic na wizytę. Ona na to, że po tym zastrzyku który miałam robiony w marcu na zachamowanie rozwoju ciąży (metotrexate) musze odczekac 6 miesięcy do nastepnej próby, normalnie az mi się goraco zrobiło, mysle sobie może cos pomieszałam??? I mówię jej ze mi lekarz powiedział że mam dzwonic po trzeciej @. Powiedziała, że musi sie skonsultowac z lekarzem i oddzwoni do mnie. Bałam sie, że to ja cos pomieszałam albo że znów mi czegos nie powiedzieli, a teraz wyjdzie że musze czekac szlak wie ile. No ale jak oddzwoniła to powiedziała że mam przyjść na wizyte w poniedziałek na 11:30!!!:-) byłam w szoku że tak szybko, znając ich powściągliwość... Takze dziś jestem szczęsliwa jak niewiem, że w końcu znów zaczeło cos się dziac i ze niedługo wizyta i dowiem się kiedy criotransfer. Mam nadzieję ze nie umówili mnie na tą wizytę po to żeby mi powiedziec, że mam jeszcze odczekac pare miesięcy, bo chyba ich pozabijam

Ciesze się ze tu juz w poniedziałek:-)