• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Cześć dziewczyny!

Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu
laugh.gif
Aktualne zdjęcie w avatarze
yes2.gif
Duże zdjęcie jest na fb oczywiście także zerknijcie na mój profil.
Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę"
laugh.gif
wariat mówię wam
laugh.gif

Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.

Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę
biggrin.gif
3majcie się!

Aga potwierdzam, w blond Ci zdecydowanie lepiej:tak: Życzę udanego urlopu, baw sie dobrze i odpoczywaj:-) Zajrzyj do nas czasem;-)

A ja jutro w końcu jadę do kliniki na wizytę, z jednej strony się cieszę, bo w koncu czegoś się dowiem, a z drugiej nie wiem czemu, ale mam jakies złe przeczucia:sorry: Nie wiem czy to mój pesymizm przeze mnie przemawia czy po prostu intuicja, okaże się jutro. Trzymajcie kciuki żebym przyniosła dobre wiesci:tak:

Zuzia
jak tam u Ciebie, jak po zabiegu?? Daj znac jak bedziesz mogła.

czesc dziewczyny!!
Mam nadzieje, zeprzyjmiecie mnie do swojego grona :) Mam na imie Iwona, mieszkam w UK prawie 5 lat i wlasnie zaczelam starania o drugie dziecko. Mam juz 6letnia corcie, dla mnie to juz ostatni dzwonek na kolejnego potomka :))

WItajcie!!!:-)

Osinka witaj! Jasnę że Cie przymiemy, im nas więcej tym lepiej :-) Zycze powodzenia w starankach o drugą dzidzię, A jak było z pierwszą, mieliście jakies problemy czy od razu się udało???
Aga dam jutro znac napewno jak tylko wrócę:tak:

Osinka witam na forum:)
Roxii przestan czarno wrozyc, bedzie dobrze, daj znac co i jak, ale wydaje mi sie ze juz niedlugo zaczniesz przygotowania na przyjecie swojego mrozaczka:)

reklama
Osinka witaj! Jasnę że Cie przymiemy, im nas więcej tym lepiej :-) Zycze powodzenia w starankach o drugą dzidzię, A jak było z pierwszą, mieliście jakies problemy czy od razu się udało???
Aga dam jutro znac napewno jak tylko wrócę:tak:

dziekuje za mile przyjecie :-) nie zagladalam na BabyBoom prawie 6lat ufff

nie mielismy zadnych problemow - pierwsza proba i byla ciaza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry