reklama

Staraczki na Wyspach

noelka mnie tez nosi jak słyszę takie głupie pieprzenie!!!:wściekła/y: Co za palant, ***** wie o życiu i in vitro i sie wypowiada!!! Niech najpierw poczyta trochre na ten temat, co za nieduczeni ludzie tam są!!! Ehhh normalnie szkoda słów na takich debili!!!:crazy:
A co do Ciebie, to zrób ten test i bez dyskusji!!! to że miałaś intensywny tryb życia wcale nie oznacza, że nie mogłas zajsć w ciąże, to nie ma nic do tego. Moga najlepsza koleżanka tu w UK jak juz była "zapylona", a niewiedziała o tym była u mnie w domu na imprezie, balowałysmy do 7 rano, duuuzo alkoholu poszło i zeby tego było mało ona zaczeła tanczyc na krześle i się z niego spierniczyła, tak walneła głowa o sciane, ze bałam się ze głowe sobie rozwaliła:-D jakoś z tydzien po imprezie zrobiła test bo @ jej się spóźniała i co była w ciaży!!! Dziś jej córcia ma 5 miesięcy, cały czas śmiejemy się że bedzie z niej niezła imprezowiczka, bo prawdopodobnie jej życie zaczęło sie właśnie na tej imprezie u mnie:-D Noelko przeciez przeciętne kobiety nie wiedzą kiedy mają owulacje, kiedy mogą zajsć w ciąże itd. i żyją normalnie tak jak codzień i jakoś zachodzą w ciaże. A co powiesz o alkoholiczkach, nakomankach, które w ogóle o siebie nie dbają i rodzą jedno dziecko za drugim? Twój tryb życia naprawde nie ma nic do tego, jesli ma się udac to się uda bez wzgledu na to jaki tryb życia bedziesz prowadziła:tak: Takze robisz teściora i koniec kropka!!!;-) to co kiedy testujesz?????
Aniolkowa no juz pogodziłam się z tym że crio bedzie w sierpniu, jakoś wytrzymam, niech im bedzie;-) ciesze się z tego że moja intuicja sie nie sprawdziła i nie odłożyli mi transferu na później:tak:
Byc moze w między czasie uda mi się wyskoczyc na weekend do Pl, dzis sprawdziłam bilety, zbyt tanie nie sa, ale tragedii tez nie ma. Chiałabym polecieć na 4 dni do Pl odpocząć, zrobic sobie taka odskocznie, no i czas do crio szybciej by mi zleciał. Ale nie wiem czy moj M się zgodzi, coś nie chce mnie puścić, jak mu cos ostatnio wspomniałam o weekendzie w pl to się wkurzył i powoiedział że nigdzie sama nie polece:sorry: dziś bede go błagac, żeby się zgodził, tak bym chciała choć na te 4 dni oderwac się odz tego wszystkiego..... Zobaczymy co dziś powie, aż się boje zacząć...:baffled:

reklama
Noelka spokojnie, co ma byc to bedzie pamietaj:tak: Ja moooooocno bede trzymać za Ciebie kciuki, zebys zapoczatkowała dobrą passę tego wąteczku:-D Teraz w Tobie nadzieja kochana, bedzie dobrze, musi być!!!!!!:-)

Noelka cos dla Ciebie, skopiowałam to z innego wątku, jedna z dziewczyn wkleiła cały artykuł ogólnie o wspomagaczach dla starających sie i tez jest tam o clo, skopiowałam Ci tą część która dotyczy Ciebie, poczytaj sobie;-)

Jeśli staracie się naturalnie możecie spróbować syropu na kaszel.
Robitussin to wykrztuśny syrop,który wspomaga wydzielanie śluzu i poprawia
jego jakość.Jeśli chcecie znaleźć zamiennik to pamiętajcie-odpowiedni będzie
tylko taki , w którym jedynym,aktywnym składniekiem będzie guaifenyzyna.
Zalecana dawka na poprawę śluzu to dwie łyżeczki(200mg) trzy razy
dziennie.Jeśli nie odczuwacie żadnej poprawy,możecie wziąć maksymalną dawkę
podaną na opakowaniu.Należy zwiększyć ilość wypijanych płynów,a każdą dawkę
syropu popić szklanką wody.
Jeśli zażywany jest Clomid jako induktor owuacji trzeba zwrócic uwagę,że u
30% kobiet powoduje on wrogi śluz. Wyzsze dawki Clomidu
mogą przyczyniać się do mniejszej ilości śluzu i cieńszego endometrium,50 mg
dawka Robitussinu może zniwelować takie skutki uboczne.
W których dniach cyklu brać Robirussin?Większość lekarzy sugeruje branie
syropu 5 dni przed i w dzien owulacji ( w sumie 6 dni)Pomaga to stworzyć
optymalne warunki dla plemników.Jeśli owulacja indukowana jest
Clomidem,należy wziąć Robitussin dzień po skończeniu kuracji.
Należy pić minimum 6 szklanek wody dziennie oprócz innych płynów.

...wpadłam na chwilę przeczytać wiadomość Roxii no i kochana czuję tu pozytywne wibracje,same dobre wieści :tak:wszystko jest na jak najlepszej drodze i coś czuję,czuję że Tobie się tym razem uda :tak: jestem z Tobą,powodzenia kochana :-)

aniołkowa dziękuję ;-)
mój mąż mówi że blondynki są bardziej sexi :-D to opinia oczywiście mojego męża.

Moc pozdrowień i buziaków dla was!

Aga dzieki kochana:-) ehh wiesz ze bardzo bym tego chiała żeby się udało, ale postaram się do tego podejść troche mniej entuzjastycznie jak za pierwszym razem, co ma byc to bedzie, czas pokaże:tak: Ale dziękuje za wsparcie i wiarę to pomaga:-)

Mam dobrą wiadomosć, jestem juz po rozmowie z M i zgodził się żebym leciała do PL yupiiiii!!!!!:-):-):-):-) jeszcze tylko jutro rozmowa z szefem w pracy mnie czeka:sorry: muszę coś ściemnić, żeby mi dał 4 offy razem;-)

Roxii dziekuje za info kupie syrop i bede stosowac od nastepnego cyklu:) wiecie tak bardzo nie chcialam sie nakreacac wmawialam sibie ze ci bedzie to bedzie ale jest coraz blizej testowania i coraz blizej to przezywam dobra koniec mojego marudzenia odezwe sie jak zrobie test.

Aga dzieki kochana:-) ehh wiesz ze bardzo bym tego chiała żeby się udało, ale postaram się do tego podejść troche mniej entuzjastycznie jak za pierwszym razem, co ma byc to bedzie, czas pokaże:tak: Ale dziękuje za wsparcie i wiarę to pomaga:-)

Mam dobrą wiadomosć, jestem juz po rozmowie z M i zgodził się żebym leciała do PL yupiiiii!!!!!:-):-):-):-) jeszcze tylko jutro rozmowa z szefem w pracy mnie czeka:sorry: muszę coś ściemnić, żeby mi dał 4 offy razem;-)
Super Roxii :-D
A skąd Ty jesteś kochana?może się spotkamy jeżeli mieszkamy blisko siebie?
dzien dobry dziewczyny!!! zycze Wam milego dnia!!! i choc odrobiny slonca! :) u mnie cos sie przebija przez chmury (tfu tfu tfu) :-D

Dziękuję i wzajemnie :tak::-)

Miłego dnia !

reklama
dzien dobry dla wszystkich :-)Dziekuje ze przyjelyscie mnie do grona :tak:.
Roxii dziekuje za przywitanie ,pytasz mnie ile czasu sie staram o druga dzidzie ,wiec bedzie juz 9 miesiecy ,ja wiem ze moze troche panikuje ,bo sa osony gdzie latami sie staraja,ale przy pierwszej ciazy nie mialam problemu ,postanowilismy z M ze to juz czas i stalo sie po pierwszej prubie,a teraz jakos nic,ostatnio jak bylam w Polsce ,to poszlam do gina i okazalo sie ze moja macica jest w ksztalcie serca:confused2: :szok:ale zapewniono mnie ze to w niczym nieprzeszkadza.WSiec mam nadzieje ze moze w tym sie uda.A mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki.Pozdrawiam:-p
Aniolkowa mamo dziekuje za przywitanie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry