Noelka spokojnie, napewno na tak wczesnym etapie żdnych bólów nie ma nawet przy ciazy pozamacicznej

zresztą coś Ty znowu wymysliła???

Jaka ciąża pozamaciczna??? nie wkrecaj sobie nic kochana, wszystko bedzie ok, my tu kciuki zaciskamy za Ciebie, jeszcze pare dni i wszystko bedzie wiadomo. Wiem, że to nie takie proste nie nakrecac się itd, ja tez teraz sobie powiedziałam, że po crio nie bede sie nakręcac i podejde do tego z dystansem, ale wiem jak to jest... także w sumie rozumiem Cię kochana, ale naprawde prosze Cię nie wymyślaj głupot typu ciąża pozamaciczna, to sie naprawde baaaardzo żadko zdarza

I nie przepraszaj, ze nam tu śmiecisz, bo po to tu jestesmy, żeby rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiać. I to nie tylko o radosnych rzeczach, ale także o naszych smutkach i rozsterkach. Takze jak masz tylko taką potrzebę to pisz, my zawsze chętnie Cię wysłuchamy i podniesiemy na duchu jak trzeba

Głowa do góry będzie dobrze;-)
Dunia a ile masz lat? jeśli moge zapytać i jak duze jest juz twoje pierwsze dzieciątko??? Spoojnie, moze niedługo się uda, czasem zdrowa para musi próbowac kilka razy zeby się udało

Mocno trzymam za Ciebie kciuki;-) A jesli bardzo się niepokoisz to zgłoś się do lekarza i porób kontrolne badanka, hormonki, tarczyca itp. Moze jakis hormonek masz za niski lub za wysoki to jest przyczyną, czasem naprawde jakas niewielka pierdółka moze przeszkodzic w zajsciu w ciąże. Ale mam nadziej że u Ciebie jest wsio ok i ciąża to tylko kwestia czasu:-)
Aga ja jestem z Oławy to małe miasto 20 km od Wrocławia, ty jestes z Iławy tak??? noo to troche daleko mamy do siebie he he;-)
A props Polski, to własnie przed chwilą zabukowałam bilety!!!!:-):-):-) szef się zgodził i dał mi wolne tak jak chciałam, lece na króciutko bo tylko na 4 dni, ale i tak się cieszę, czas do crio mi szybciej zleci, zobacze rodzinkę i podładuje bateryjki. Rodzice nic nie wiedza ze przylatuję, brat jedzie po mnie na lotnisko, więc bedzie meeega niespodzianka