reklama

Staraczki na Wyspach

O widze ze wszyscy się do Polski wybierają:-) Ja tez juz nie moge się doczekac, az zobacze rodzinke, cieszę się strasznie bo to taki mega spontan był no i w domku nic nie wiedzą, ale się ucieszą:tak::-D
Osinka no szkoda ze tym razem się nie udało:sorry2: Trzymam kciuki za następny cykl;-)
Dunia za Ciebie równiez trzymam kciuki, spokojnie niedługo napewno się uda, porób sobie te podstawowe badanka, zawsze warto skontrolowac sytuację;-)
Aga no jest kawałek drogi:-p dzięki i wzajemnie:-)
noelka wysłałam Ci wiad. na priv, dostałaś???

reklama
Ja mam 3tygodnie urlopu, ale nie wiem czy polecę aż na tyle. Jeszcze nie zdecydowałam kiedy i na jak długo. Boje sie że w tym czasie mi podadzą datę laparo, ale z drugiej strony mam dość czekania na wszystko.

hej dziewczyny nie bylo mnie tu pare dni, bo tesciowa do nas przyjechala i jakos tak zabraklo mi czasu na forum, a widze, ze wy nie proznowalyscie:)
Roxii to super, ze juz w sierpniu odbierzesz swojego mrozaczka, a tak sie martwilas niepotrzebnie:) Troche to dziwne, ze nie pozwolili Ci w tym cyklu, no ale oni bywaja bardzo sztywni w tych swoich protokolach..pamietam, ze jak my zaczynalismy nasza przygode z in vitro i bylam u nich 3 dnia cyklu to tez chcieli czekac do kolejnej miesiaczki, bo usg powinni zrobic 2 dnia, no ale my sie uparlismy bo co to za roznica jak wyciszanie mialam zaczac dopiero 21 dnia..A wracajac do Ciebie zleci szybciutko zobaczysz:) do tego ta wycieczka do Polski, ale Ci dobrze:) To kiedy lecisz?
aniolkowa to kiedy bedziesz znala termin laparoskopii?
noelka co u Ciebie?bole brzucha ustaly?
Dunia, Osinka nie ma co sie zalamywac, obie jestescie juz matkami, wiec kolejna ciaza to tylko kwestia czasu:)

Ale mnie denerwuja Ci politycy, teraz non stop cos slysze w tv o in vitro i to tyle bzdur..nie rozumiem tego, z jednej strony w polsce rodzi sie za malo dzieci, wiec moim zdaniem logiczne jest zeby pomoc tym para, ktore chca miec te dzieci, zeby chociaz refundowali jedna probe..to nie za duzo to kosztuje, ale za to potrafia wydawac gruba kase w błoto..a tu jeszcze pomysly, zeby uznac in vitro za nielegalne..co za kraj..

aniolkowa przeczytałam ten artykuł, jejku straszna historia, nawet nie chcę sobie wyobrażac co ta kobieta musi czuć:-( Ja bym chyba nie zniosła mysli że nigdy nie bede w ciąży, nie poczuję ruchów dziecka w brzuchu itd.... Strasznie smutna historia:-(
miska witaj i dzięki za wsparcie:-)

przeczytalam artykul i wiecie nie zdawalam sobie sprawy, ze tak mlodym kobietom moze grozic menopauza:(
nie wyborazam sobie i nawet nie chce nigdy uslyczec slow: nigdy nie bedzie pani w ciazy! to bylby wyrok....

hej miska bole ustaly, czasem mnie cos malego zakuje ale tylko troszke, za to wciaz chodze spiaca i mam male mdlosci, wiem wiem, ze zaraz pomyslicie ze moze to ciaza, ale za wczesnie na takie dolegliwosci:) pewnie mam jakies przesilnie albo cos mnie lapie:)

reklama
aniolkowa na stowe to nic nie znaczy dzis dopiero 29dc a ja spiaca chodze od tygodnia i zoladek zawsze mialam wrazliwy:)
zreszta zrobie testalbo jutro albo w sobote albo w niedz. nie mowie kiedy dokladnie bo pewnie speniam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry