Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
aniolkowa.mama nie nie brałam tego, bo stwierdzili że owulacje raczej mam, ale głównie to sie skupili na mężu. A teraz jak byłam w polsce porobić sobie badania potrzebne do kolejnego ivf, ginek powiedziałam że na 100% mam policystyczne jajniki. Więc jak byłam na wizycie w mojej klinice omówić ostanie ivf, powiedziałam że nie mam kasy na kolejne ivf, dopiero moge sie zdecydować za rok ja uzbieram. Ale że nie chce zwlekać i czy mógłby mi to przepisać, a on tak że nie ma problemu. I zapisał mi na 3 cykle, powiedział tylko że jak nie bede miec owulki, to w następnym cyklu mam brać 2 tabletki dziennie. A jak to mi sie skonczy do pójdę do mojego gp po więcej
A co do twojego M to jak u niego z żołnierzykami??? jest wszystko w normie???
on jest w formacie pdf a ja nie mam na laptopie żadngo programu który otwiera takie pliki
a tak to nic nie widać, może napisz jakie masz te wyniki, albo zrób zdjęcie i wklej.... czekam z niecierpliwością
to strasznie duzo, ja jestem na bieżąco z poziomem betki bo na innym wątku dziewczyny co raz robią, po ivf. Ja pierwszy wynik mialam 49 i to był 4tc (większość dziewczyn miało podobną ) tydzień później czyli w 5tc miałam 246 ale to było troche mało, bo to była pozamaciczna, tak normalnie powinnam miec ok 400. Takze Twoja jest moim zdaniem naprawde wysoka