magdalena w sumie to Ci powiem, ze monitoring byl zbetny przy moim CLO, bo robily go jakies mlode dziewczyny, ktore nic nie wiedzialy, nawet na pytanie czy byla owu nie potrafily powiedziec. Jedyne co sie dowiedzialam podczas 3 skanow to, ze CLO ladnie na mnie dziala i ze zrobil sie torbiel. Niestety to nie jest jak w pl ze gin mowi co dokladnie widzi krok po kroku. Te techniczki czy tam pielegniary robily tylko zdjecia usg, ktore pewnie pozniej byly ogladane przez gin, ale co z tego jak mi nikt nic nie powiedzial konkretnego.
Takze rob testy owu. Ja zrobilam i wyszedl pozytyw i pamietam,ze przytulanie bylo dzien przed pozytywem, w dzien owu i jeden dzien po. Czyli pewnie w ktorys z tych 3 dni doszlo do zaplodnienia

trzymam kciuki za ciebie

!!!!!
Roxii jedziemy jutro prywatnie na bete na 9. Nie wiem kiedy beda wyniki spytam sie juz tam na miejscu no i umowie sie na sobote drugi raz jak radzilas zeby zobaczyc czy rosnie. No chyba, ze jutro wyjdzie marny wynik wtedy bedzie wiadomo, ze nic z tego. Wiem, wiem znowu pesymizm, ale tak sie boje, tak bym chciala wiedziec, ze groszek jest ze mna i bedzie do 9mies. Caly czas mowie do niego tak w duchu i w pracy i w domu mam nadzieje, ze slyszy
Z objawow to brzuch czasem zakuje, ale nie tak jak mnie bolal cala niedz. Dzis mialam w pracy mala mdlosci czasami, ale szybko przechodzily i nie wywoluja wymiotow.
Co do bety jutrzejszej to wiecie jakie sa normy ? jak sprawdzic kiedy oznacza ciaze?