Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agitatka przede mną jest Osinka, ona testuje niedziela/poniedziałek, a ja we wtorek 13-gotakze trzymamy kciuki za Osinke
![]()
to nie pierwszy raz kiedy takie chece odstawiaja, jeszcze zroumiem ze sie spoznia 5 minut czy cos bo korki ale zeby byl 30 minut szybiecj i odjechal?! co ja mam tak godzine kwitnac czekajac na niego w deszczu ?! List z zazaleniem sie pisze....
Czasem trzeba się wygadać jak coś gryzie, a my jesteśmy tu po to żeby słuchać i wspierać się wzajemnie nie tylko w temacie starań. Powinnas się zwrócić do lekarza z tym problemem, dobrze że niedługo masz wizytę z psychiatrą, może coś temu zaradzi. Myślę, ze może to być nawrót depresji spowodowany tym implantem, w nim zawatra jest spora dawka hormonów, mogł on nasilić objawy depresji. Ale to tylko moja teoria, lekarzem nie jestem i nie wiem jak Ci pomóc, a moze masz poprostu gorszy dzień???? Jeśli Ci nie przejdzie skonsultuj to z lekarzem. Trzymaj się bidulko i nie łam się, bo burzy zawsze wychodzi słońce, bedzie lepiej, to Ci moge zagwarantować;-)
To są jakieś słabe chamy, które tylko umieją wyżyć się na kimś. Jeszcze o kulach. Dzięki Bogu, że nie zrobili Ci dużej krzywdy...Pomyślnej wizyty Ci życzę i wszystkiego naj....
tak mi przykro, musiałaś się czuć okropnie:-( Nierozumiem jak ludzie mogą być takcy podli, nie umiem tego pojąć jak mozna komuś zrobic krzywdę
W sumie szczęście w nieszczęściu, że tylko na tym się skonczyło... Biedna Ty jesteś, normalnie ostatnio same nieszczęścia przyciagasz:-( Trzymaj się tam kochana, musisz być silna i wierzyć w to że niedługo los się odwróci i wszystko jakoś się ułoży
tulę mocno......