reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hejka Dziewczyny...
niestety cos czuje ze tym razem sie nie udalo:(((,zero jakichkolwiek objawow,piersi nie bola,nie sa nabrzmiale...ehhhhh

Mi jest juz wszystko jendo... nawet nie mam sily juz blakac... jest bezslina i musze czekac. Jedyne co to brzuch coraz bardziej mnie boli i wymiotuje jak kot co chwile... jesli zrobi sie gorzej jade do szpitala... po karetke zadzwonie i wsio... przynajmniej mi zrobia usg

basik ja mi się udało to miałam zero objawów... wcześniej jak nic to mnie mdliło i w ogóle... tak że nie trać nadzieji... a piersi to mnie chyba bolały dopiero pod koniec ciąży... to są objawy które mogą ale nie muszą wystąpić...

basik spokojnie, nie trać nadzieji czekamy do 12:tak: ja mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Pam no to niezły bajzel tam mają:szok: jak mogli zgubić Twoje wyniki???:angry: normalnie ręce opadają, rób codziennie testa sikanego i jeśli kreseczka będzie coraz mocniejsza znaczy że jesteś w ciąży, bo tydzień czekać w niewiedzy to masarka. Trzymaj się tam kochana i informuj na bierząco..

Jedna z dziewczyn z forum wynalazla mi artykul PID - Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta - Katalog forum - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie mozecie przeczytac wszystko jest napisane... najbardziej mnie dobilo to ze PID idze w paze z nieplodnoscia(czesto) ale coz... bede dobrej mysli

basik tak to niestety jest, ze jak czekamy na II kreski, to dokladnie sie obserwujemy, i z kazdym objawem zastanawiamy sie, czy to juz to, a jak nic sie nie dzieje, to sie zalamujemy :tak: powiem ci jak bylo u mnie za pierwszym razem. szczerze mowiac to ja calkiem zapomnialam o testowaniu. niby sie staralismy, ale bez przesady. ja tez nie mialam zadnych objawow, a przynajmniej tak mi sie wydaje, bo tak szczerze, to nie zwracalam na nie uwagi. zrobilam test, bo akurat przyszly mi poczta i okazalo sie, ze to ciaza :tak: przez dlugi czas nie mialam zadnych objawow, chyba tylko piersi mnie bolaly ;-)

Loczkis dziekuje,jest dokladnie jak piszesz....9 lat nie obserwowalam swoich cykli,nie zwracalam uwagi na ich dlugosc,sluz itp,a teraz w pierwszej fazie cyklu jestem sopkojna a moje wariacje zaczynaja sie juz w 2giej fazie - nerwy,obserwacja i ciagle wyczekiwanie na objawy ciazy!!! eh...wariatka jestem:-p

reklama
basik nie przejmuj sie, 99% dziewczyn starajacych sie o dziecko tak ma :-D:-D:-D to po prostu swiadczy o tym, jak bardzo ci zalezy :tak: ja tez bardzo bym chciala zaciazyc w tym cyklu, ale jak sie nie uda, to bede probowac dalej :tak: nabralam chyba troche dystansu, co nie znaczy, ze z kazdym nadejsciem @ jest mi latwiej ;-)

Do góry