reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
agitatka wiem jak sie czujesz, ja zawsze pierwszego dnia płacze, wywalam wszystkie swoje żale i złości i mowie, ze mam dość starań a potem przychodzi siła i zacięcie do kolejnej walki. Przecież kiedyś musi zaskoczyć. Kciuki za kolejny cykl.

Noelka co do prezentu to ja szukam inspiracji na grouponie albo tutaj Gifts & Personalised Gifts | GettingPersonal.co.uk
mysle że coś fajnego znajdziesz.

loczkis fajny pomysł na prezent. Mysle, że mu sie spodoba i takie prezenty najbardziej sie pamięta.

Agitatka, przykro mi bardzo :( tez tak mam jak przychodzi @ ale musimy sie wspierac i nie tracic nadzieji.
Ja czuje , ze tym razem znowu sie nie udalo, temperatura zaczyna leciec na dol, a najgorsze jest to, ze @ przewiduje na boze narodzenie :( i wiem, ze znowu przerycze caly dzien i nawet nie bede chciala z nikim gadac.
Mezus czuje sie juz lepiej, nawet dzis do pracy idzie, a ja dzis chyba wezme sie za lepienie pierogow. Robimy sobie wspolna wigilie ze znajomymi i zaoferowalam sie (o ja glupia!) ze zrobie pierogi. Musze ich chyba ze 100 nalepic.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie, pierwszy dzień zawsze jest najgorszy :-(
Dziś już samopoczucie trochę lepiej, nie tracę nadziei i czuję, że nowy rok przyniesie nam nasze upragnione drugie szczęście. Mój M bardzo mnie wspiera, nie lekceważy moich odczuć...

Ale po wczorajszym jakoś straciłam zapał do tych świąt, poryczę się na pewno. Ogólnie to tak jakoś bez sensu, to mój czwarty cykl z Clo i jakoś nic nie wychodzi, i nie mam pojęcia czemu, przytłoczyło mnie to wszystko, może też dlatego, że w te święta powinniśmy być już we czwórkę :-(:-(:-(

Ah...nic nie idzie tak jak trzeba...przepraszam za smęty

edith to super, że mężowi lepiej, ja w tym roku też się porywam na pierogi, i to pierwszy raz, ciekawe czy mi wyjdą, najbardziej chodzi mi o ciasto, te wałkowanie...

Zalewa mnie dziś, ale na szczęście brzuch nie boli...
Wstaliśmy dziś późno, bo dopiero o 9.30
Mój M dzwonił, że skończy dziś wcześniej, od jutra już ma wolne aż do 7 stycznia, trochę mi pomoże z tym wszystkim...

ściskam was kobietki, miłego dnia

maly prezencik dla was dziewczyny zdjecie brzuchola:)

przesylam moc fluidkow zebyscie wszystkie zafasolkowaly przez swieta albo nowy rok z calego serca wam tego zycze """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""( nie mam fluidkowego przycisku, ale ten tez ma swoja magiczna moc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry