Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,koniecznie kazal mi brac 3 dnia skoku tempki!!!! ,nie 14,nie 15 ,nie 16 tego! powiedzial rowniez ze robienie testow owulacyjnych przy moich zaburzeniach hormonalnych jest daremne,tylko mierzenie tempki , obserwacja sluzu i szyjki,najlepszy bylby monitoring po Clo ale niestety w irlandii jest to niemozliwe
!!!
Przepraszam za zamieszanie, ale właśnie przed chwilą wgłębiłam sie w temat i doczytałam, że duphaston jednak nie hamuje owulacji, jest to opinia lekarza, a także jest to napisane w ulotce tego leku. Wpisz sobie w google indeks leków i tam wyszukaj duphaston, w charakteryzacji leku jest wyraźnie napisane, że nie hamuje on jajeczkowania:-) także uważam, że lekarz w pl miał rację nakazując brac go od 15dc. Ta babka tutaj była jakas niedouczona jak wyszyscy lekarze na wyspach, oni tego leku w ogóle tu nie stosują i pewnie nie wiedzą do końca co to jest, zresztą jak wiesz tutaj oni wystko robią naturalnie bez wspomagaczy, co nie zawsze jest słuszne, bo zyjemy w takich czasach a nie innych i czaem trzeba naturze trochę dopomóc;-) Jeszcze raz przepraszam za mętlik
moje endometrium jest bardzo cienkie, i pewnie nie zdazy sie odbudowac do owulacji, czyli pewnie nici z tego cyklu
i ona wlasnie twierdzi, ze powinno sie brac od 3dc, wlasnie po to, zeby endo zdazylo urosnac
tylko tak na zdrowy rozum, jak zaczne brac wczesniej Clo, to i owulacja bedzie szybciej, wiec endo bedzie takie samo
dziewczyny ja juz naprawde zglupialam, jeszcze troche, i rzuce te wszystkie leki w pizd..... bo mam naprawde dosyc 

niestety nie wiem jak ona przyjmuje, bo jeszcze nie ma terminow na przyszly rok :-( i powodzenia w nowym cyklu, obys miala fajna niespodzianke na poczatku roku 
.ba!!!! bardzo negatymne!!!!!
ja czytałam ulotkę duphastonu i tam właśnie było napisane że nie hamuje on owulacji, nie wiem z kąd tyle rozbierzności na ten temat
najbezpieczniej będzie jednak kontrolować cykl i brać dupka po skoku tempki, wydaje mi się to najlogiczniejsze rozwiazanie w Twojej sytuacji. Napewno złym pomysłem jest całkowita rezygnacja z dupka. A co do endo to kurcze kiepska sprawa, wiem że czerwone winko pomaga na przyrost i orzechy brazylijskie
ale powiem Ci ze ja miałam podobną sytuację z endo jak podchodziłam do IUI, wtedy miałam cykl monitorowany i na krótko przed owu tez gin mi powiedziała, ze jest ono za małe i niewiadomo czy będzie sens robić zabieg, ale w dzien owulki okazało się że endo ładnie podrosło i było ok, może u Ciebie też urośnie tuż przed owu;-)