edith ja mysle, ze program ci dobrze zaznaczyl, ladny skok byl wiec pewnie owulka tez

teraz trzymamy kciuki :-)
a co do mojej wizyty, to troche jestem zalamana. ginka zaprzeczyla wszystkiemu co powiedzial mi doktor, u ktorego ostatnio bylam w Polsce

pokazalam jej opis mojej wizyty i zalecen i powiedziala, ze wszystko ma byc dokladnie na odwrot, tzn jak tamten doktor mowil, ze mam brac Dupka od 15 dc, i on mi w razie czego nie zablokuje owulacji, to ona mowi, ze wlasnie zablokuje

i clo podobno tez za pozno biore, bo powinnam od 3 dc

moje endometrium ma dopiero 4, 2 mm wiec nawet jesli bedzie owulacja, to nic z tego nie bedzie

plus jest taki, ze lewy jajnik zareagowal na stymulacje i jest w nim duzy pecherzyk. prawy nie zareagowal wcale

ginka wykluczyla PCOS

i tamten lekarz mowil, ze moje wyniki sa ok, a ona twierdzi, ze mam za male TSH i moge miec nadczynnosc tarczycy

to co, tamten tego nie zauwazyl? Tsh mam rzeczywiście niskie- 0,044 przy normie 0,55 do 4,78. powiedziala, ze jak badania potwierdza jej hipoteze, to nawet jak jakims cudem uda mi sie zajsc w ciaze, to bez lekow jej znowu nie utrzymam

jutro ide do mojego GP po skierowanie na badania. siedzialam u niej prawie godzine, i juz sama nie wiem co mam myslec, jestem po prostu skolowana :-(