reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
basik widziałam, że tempka lekko spadła, ale ja jeszcze pocichutku wierzę, że się udało. Póki @ nie ma jest nadzieja:tak: Czekam z Tobą i trzymam kciuki &&&&&&&&
Pam faktycznie za Tobą jakiś pech ostatnio chodzi:baffled: mam nadzieje, że sytuacja się wyjaśni i pieniądze się znajdą:tak:

basik Roxii ma racje, poki @ nie ma, jest nadzieja :-)
jak wam mija sobota? ja dzis ubieram choinke :-D stwierdzilam, ze za tydzien nie bede miala czasu, bo duzo pracuje tak wiec ubieram ja dzis :-D milego dnia :-):-):-)

pam moja juz ubrana :-D w zeszlym roku zapoczatkowalismy tradycje, ze co roku na Swiate kupujemy takie ozdoby na choinke po ktorych mozna pisac, i piszemy najwazniejsze wydarzenia z kazdego roku :-D w zeszlym roku byly zareczyny, a w tym urodziny mojej siostrzenicy :-D
moj M mnie wzruszyl w piatek. zastanawialam sie czy rozpoczynac boboseksy przed wizyta u gina, bo w sumie to nie wiem ile jajeczek udalo mi sie wychodowac, i czy wogole jakies. i tak sobie mysle, ze jak wychodowalam np 4, to jest szansa na ciaze mnoga a to mnie troche przeraza :zawstydzona/y: a czytalam o dziewczynie, ktora miala 6 :szok: mowie to mojemu i myslalam, ze sie przestraszy, a on na to: no to co? bedziemy kochac jeszcze bardziej :-D:-D:-D no w szoku bylam :-D tak wiec dzialamy, i mam nadzieje, ze cos mi sie udalo wychodowac :-D trzymajcie kciuki za jutro :-D

loczkis bede trzymac kciuki. Ja na clo bardzo dobrze zareagowalam, ale ile dokladnie pecherzykow bylo nie chcieli mi powiedziec w szpitalu. wogole za duzo nie chcieli mowic, no ale to byl nhs normalna klinika wiec takich jak ja mieli pewnie setki. Moja mama ma siostre blizniaczke i milam duzo prawdopodobinestwo ciazy blizniaczej plus po clo czesto nuby sie zdarzaja, ale wyszedl jeden bobasek:)

ja juz mam choinke od tygodnia.:) Pierwszy raz kupilsmy duza i rozne ozdoby. Nameczylismy sie zeby ja ubrac w zeszly weekend. Jakos we wtorek wracam z pracy a choinka wyglada jakos krzywo, bombki dziwnie pouwieszane, pytam sie meza co sie z nia stalo. On na to, ze siedzial sobie na sofie, a choinka nagle sie przewrocila:) yhy juz mu wierze to pewnie on nie chcacy ja potracil:) i wczoraj musialam ja naprawiac:)

reklama
loczkis fany zwyczaj macie :-) też trzymam kciuki za wasze działania :-)

noelka jak samopoczucie?? po nowym roku to zleci szybko :-) a tak ostatnio myślałam, co z tym krwiakiem? nie wiem czy mi uciekło jak napisałaś... powiedzieli ci coś ostatnio na usg?? będziesz miała jeszcze jedno??

u nas choinki jeszcze nie ma... chcemy kupić taką w doniczce i zasadzić w ogrodzie później... ale obawiam się co mały może z nią zrobić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry