reklama

Staraczki na Wyspach

No to juz przestalam sie ludzic ze @ nie przyjdzie
Wlasnie przed chwila zrobilam test nie byl z pierwszego moczu i to taki test z ebaya i niestety jedna kreska
No wiec czekam na wredna @ a jutro pewnie tempka spadnie i po sprawie.
zaczne 11 cykl juz dzis sobie polakalam i pewnie na tym sie nie skonczy a na dodatek czuje sie baaardzo gruubo
Oj Ewcia nie łam się tak szybko, może jeszcze jest szansa:tak: może za wcześnie zrobiłas ten test kiedy masz dostac @? nie przejmój się bądź dobrej myśli, dopóki nie przyszła @ to ciągle jest nadzieja:-D ja i tak mocno trzymam kciuki:-)

reklama
hej dziewuszki:-)
ja po pracy jestem i znowu siedzie na kompie juz 2 godziny ale zaraz sie zbieram i jakies ciasto upieke, ehhh miałam nie ejsc nic słodkiego ale co tam na pocieszenie bedzie:zawstydzona/y: jutro przychodzą do mnie koleżanki więc bedzie do kawki:tak:

No to juz przestalam sie ludzic ze @ nie przyjdzie
Wlasnie przed chwila zrobilam test nie byl z pierwszego moczu i to taki test z ebaya i niestety jedna kreska
No wiec czekam na wredna @ a jutro pewnie tempka spadnie i po sprawie.
zaczne 11 cykl juz dzis sobie polakalam i pewnie na tym sie nie skonczy a na dodatek czuje sie baaardzo gruubo

ewunia będzie dobrze wiem ze to juz 11 cykl - masakra tak długo czekać, ale w końcu musi sie pojawić fasolka, musi nie ma innej opcji

A no takie pokręcone te nasze cykle:sorry2: u mnie skoku dalej nie ma ja się chyba wykńczę:no: dzisiaj tempka 36,3:baffled: A luteiny nie biore wzięłam tylko tą jedną tabletkę, nie wiem czy dobrze robię ale zobaczymy czekam na skok tempki i po tym skoku mam zacząc brać. Tylko czy ta jedna tabletka nic nie zepsuje:confused:
Zobaczymy co bedzie narazie czekam jak na zbawienie...:-D

nie mam pojecia czy tabletka coś wiecej namieszała mam nadzieje ze po jednej to nic sie nie stało takiego:tak:
ja wiem co to czekanie na owulke, mozliwe ze bedziesz miec podobnie jak ja czyli ok29-31:szok: straszne to czekanie, ja codziennie rano sie budziłam i miłam nadzieje ze temka wzrosła a tu przez 3 tyg nic :szok:

hej dziewuszki:-)
ja po pracy jestem i znowu siedzie na kompie juz 2 godziny ale zaraz sie zbieram i jakies ciasto upieke, ehhh miałam nie ejsc nic słodkiego ale co tam na pocieszenie bedzie:zawstydzona/y: jutro przychodzą do mnie koleżanki więc bedzie do kawki:tak:

ewunia będzie dobrze wiem ze to juz 11 cykl - masakra tak długo czekać, ale w końcu musi sie pojawić fasolka, musi nie ma innej opcji

nie mam pojecia czy tabletka coś wiecej namieszała mam nadzieje ze po jednej to nic sie nie stało takiego:tak:
ja wiem co to czekanie na owulke, mozliwe ze bedziesz miec podobnie jak ja czyli ok29-31:szok: straszne to czekanie, ja codziennie rano sie budziłam i miłam nadzieje ze temka wzrosła a tu przez 3 tyg nic :szok:
Wiem ze bedzie dobrze musi byc dobrze tylko te czekanie jest najgorsze najpierw na owulacje a pozniej na wynik testu. juz mi przeszlo:-). Ja lapie dola dwa dni przed @ i w piersze dni@. Nie chce z nikim wtedy rozmawiac nie odbieram telefonow nienawidze tego pocieszania:-( ale pozniej mi przechodzi. Teraz czekam na @ i wezme sie za siebie mam juz aqua slim jakas dieta bo sie zapuscilam i boczki mi sie wylewaja:sorry2:

Oj Ewcia nie łam się tak szybko, może jeszcze jest szansa:tak: może za wcześnie zrobiłas ten test kiedy masz dostac @? nie przejmój się bądź dobrej myśli, dopóki nie przyszła @ to ciągle jest nadzieja:-D ja i tak mocno trzymam kciuki:-)
Moj najkrotsze cykl to 27 dni
najdluzszy 32 wiec moze jeszcze za wszesnie ale jezeli nie ma fasolki to juz bym chciala dostac @ im szybciej tym lepiej a tak czlowiek sie zastanawia co sie dzieje;-).
Zobacze jak jutro bedzie z temperatura ale cos mysle ze spadnie:rofl2:

czesc dziewczyny, nie wiem czy jeszcze mnie ktoras pamieta tu na Staraczkach na wyspach, bo tak zadko sie ostatnio tu u Was udzielam:zawstydzona/y:, ale podczytuje caly czas:tak: tylko nie moge sie dopatrzyc czy Ola cos pisala, juz kiedys pytalam czy ktos wie co u niej, ale jakos sie nie moge doszukac kiedy to bylo i czy ktos mi odpowiedzial :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja tymczasem czekam na @, dzis kolejny test negatywny, wiec juz nawet sie nie ludze, mam tylko nadzieje, ze @ przylezie jak najszybciej (najlepiej jutro) bo w piatek jade na wakacje i mimo, ze moja @ jest do zniesienia bo ani obfita, ani dluga to jednak wolalabym ten pierwszy i drugi dzien spedzic jeszcze tutaj, ale znajac zycie dostane wlasnie w piatek:crazy: tak by zreszta wychodzilo po powinnam miec dzisiaj, jutro, ale ze owu byla pozniej to pewnie wlasnie w piatek lub sobote przylezie :wściekła/y: nie dobrze, bardzo nie dobrze:crazy: jak zawsze prosimy o trzymanie kciukow zeby @ nie przylazla, tak ja teraz prosze o to zeby jesli juz ma przyjsc to przylazla jutro:-):-) no i kolejny cykl staranek ;-)

czesc dziewczyny, nie wiem czy jeszcze mnie ktoras pamieta tu na Staraczkach na wyspach, bo tak zadko sie ostatnio tu u Was udzielam:zawstydzona/y:, ale podczytuje caly czas:tak: tylko nie moge sie dopatrzyc czy Ola cos pisala, juz kiedys pytalam czy ktos wie co u niej, ale jakos sie nie moge doszukac kiedy to bylo i czy ktos mi odpowiedzial :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja tymczasem czekam na @, dzis kolejny test negatywny, wiec juz nawet sie nie ludze, mam tylko nadzieje, ze @ przylezie jak najszybciej (najlepiej jutro) bo w piatek jade na wakacje i mimo, ze moja @ jest do zniesienia bo ani obfita, ani dluga to jednak wolalabym ten pierwszy i drugi dzien spedzic jeszcze tutaj, ale znajac zycie dostane wlasnie w piatek:crazy: tak by zreszta wychodzilo po powinnam miec dzisiaj, jutro, ale ze owu byla pozniej to pewnie wlasnie w piatek lub sobote przylezie :wściekła/y: nie dobrze, bardzo nie dobrze:crazy: jak zawsze prosimy o trzymanie kciukow zeby @ nie przylazla, tak ja teraz prosze o to zeby jesli juz ma przyjsc to przylazla jutro:-):-) no i kolejny cykl staranek ;-)
Witam niestety Ola sie nie odezwała:no: nie wiemy co sie stało, tak wszyscy czekali na wiesci a tu cisza..:confused: Miejmy nadzieję że nie zapomniała o nas i w niedługim czasie da znak i oczywiście liczymy na dobre wieści:tak:
A tobie w takim razie życzę miłego urlopu i tzrymam kciuki żeby @ przyszła jeszcze przed wyjazdem:-) A jeśli mogę zapytać gdzieś się wybieracie na urlopik???

witajcie
ja żadko tu udzielam ,ale śledzę Was codziennie:-)
zbliża mi się @ i jestem tak podrazniona,bo mam nadzieje że w najbliższych miesiącach do mnie nie zajży...
kupiłam już teścik i czekam ,a te dni jak na złość tak wolno lecą:wściekła/y:
niby jakieś objawy mam ,ale zwalam to na to że sama je sobie wmawiam
zobaczymy co będzie,ostanią @ miałam 2.08 proszę trzymajcie za mnie kciukasy
to może mi się uda
pozdrawiam Was mocno

reklama
Ewka przytulam :) jedyne co mogę powiedzieć że kolejny cykl w razie co przed wami. ja się nie zabezpieczam od dnia ślubu. to zobacz ile mi już zleciało. i nawet liczyć mi się już nie chce. od stycznia to jeszcze mierzyłam temperature itp. do czerwca. potem zostawilam wszystko w cholerę teraz zaczęłam na nowo. ale przez to cale "mechaniczne" sterowanie cyklem za pomoca termometru i testów owulacyjnych całkowicie tracę ochotę na cokolwiek....w tym cyklu zero skoku. @ przyjdzie niedlugo.

ściskam mocno :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry