reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Loczkis takie nastawienie mi się podoba! Trzymam kciuki!

Czy któraś z was używa aplikacji na komórke do określania dni płodnych? Pościągałam jakieś i zastanawiam się czy one działają.

reklama
loczkis - to trzymam kciuki:)
Suzanne - ja kiedys sciagnelam sobie jedna aplikacje ale szczerze to korzystalam z niej tylko jeden miesiac. Moj M chcial mi wgrac uaktualnienia na telefon i wszystko poszlo ....I zrobilam sobie na kompie w exelu piekna tabelke:) i wszystko tam zapisuje. Pomoglam sobie "kalkulatorami dni plodnych" i teraz juz raczej nic mi nie zaginie:p
u mnie poprzedni cykl niestety poszedł w nie pamiec bo w poniedziałek @ przyszła. Ale nie poddaje sie. To dopiero 3 cykl starań po odstawieniu tabletek. Moze tym razem sie uda. Zaczelam mierzyć tempke od tego cyklu i zakupilam testy owulacyjne wiec musi byc dobrze.
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie straczki. Zycze wam spokojnej nocy.
Ja uciekam bo rano do pracy trzeba isc.

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ;) ja zmykam na uczelnie mam pelno roboty... porazka... ja chce spaaaac!!! jeszcze moj V sie rozchorowal poterznie jakas grypka czy cos.... moze nie zalapie ale juz mnie gardlo boli =/

Cześć wszystkim

U mnie dużo się ostatnio dzieje,czasami nie ogarniam heh...
Zimno na dworze,włączyłam ogrzewanie bo nie ma na co czekać,jakby nie było październik już mamy.
Postanowiliśmy z mężem że w sobotę jedziemy na jesienno-zimowe zakupy
biggrin.gif

Poza tym rocznica ślubu nam się zbliża wielkimi krokami więc jedziemy sobie prezenty także kupić
happy.gif

W pracy szał,praca wrze!
...a teraz czas na kawkę
biggrin.gif

Pam implant??? a przecież mieliście się starać??
Przykro mi z powodu przyjścia @ :-(
Marcysia powodzenia:)
Joasiu cierpliwości,niestety służba zdrowia tak tu działa...

Resztę serdecznie pozdrawiam:)

Agnieszka pisalam juz wczesniej , zdecydowalismy ze wstawie implant na rok bo mam tyle roboty na uczelni ze nie wiem w co rece wlozyc i moj widzi jak sie stresuje i powiedzial STOP i poczekamy... bo teraz ledwo nadazam z zajeciami i pisaniem raportow co dopiero by bylo w ciazy jak, odpukac, bym sioe okropnie czula a potem z dzieckiem... wiec na rok mam implant za rok wyciagam kolo siwat i zaczynamy staranka od nowa.... pozatym on ma kilka spraw do rozwiazania (z praca z mieszkaniem itp) wiec to chyba nie jest najleprzy moment...

czesc dziewczyny :-) ja dzisiaj wreszcie dostalam ta moja spoznialska @ i o dziwo pierwszy raz od dlugiego czasu nawet sie ucieszylam :szok: jak to mowia- nowy cykl, nowa nadzieja :-D jakos tak dziwnie podekscytowana jestem, i wierze ze ten miesiac bedzie rekordowy i wszystkie pieknie zaciazymy :-D

Loczkis ja tez tak mysle! jestesm bojowo nastawiona, wolne od niedzieli do czwartku, jestesmy zwarci i gotowi do dzialania jak nigdy! :)

Suzanne Jesli chodzi o aplikacje na komorke, polecam Fertility Friend, sprobowalam wczesniej kilka innych, ale tylko ta jest naprawde profesjonalna, na stronie internetowej maja tez porady i tutoriale, aplikacja ma w sobie kalendarzyk, system bierze wszystko pod uwage i wylicza dni plodne, oznacza owulacje a pozniej procentowo pokazuje np. ile kobiet ktore zaszly w ciaze mialy w danym dniu takie same objawy jak ty :) poza tym bardzo przydatna rzecz to galeria kalendarzykow innych uzytkownikow. Naprawde polecam :)

Poza tym...hmmm, zimno, tez zaczynamy powoli dogrzewac domek, dzisiaj wyciagam chyba plaszcz zimowy i na naszym dlugim wolnym tez robimy zakupy jesienno-zimowe :D tak na podniesienie morali haha to zawsze nas leczy! Mam nadzieje ze na zakupach wiosenno-letnich bedziemy juz wybierac rzeczy dla naszego szkraba!!!!

Milego dnia!

Hej! Dzieki za odpowiedzi.
Dziub aplikacje sciągnęłam i zaraz będę się bawić :-). Z tego co udało mi się wyczytać z opini pod aplikacjami to laski pisały że one działają, sprawdzę na sobie i dam znać!

marcysia ja póki co idę na łatwizne, podziwiam zaangażowania :) Poczekamy zobaczymy, pewnie też się bardziej zmobilizuje jak dojdzie do mnie że to wcale tak łatwo nie jest ;)

Powiem wam szczerze dziewczyny że czytając wasze posty trochę się zasmuciłam. Myślałam że jestem w miarę przygotowana, zrobiłam wstępne podstawowe badania, biorę witaminy, ściągnęłam aplikacje ;) no i tym się kończy moja przygoda z przygotowywaniem :(. Chyba się dużo od was nauczę he he

No nic, dzisiaj koniec @ i po raz pierwszy bez zabezpieczenia :zawstydzona/y:, I can't wait!

Jutro piątek! Miłego weekendu!

reklama
Do góry