hej babeczki, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU!!!
Noelko, ja bym ci poradzila zlozyc chociaz gondole i wyjac siedzonko i je przewietrzyc, czesto wozki posiadaja ten produkcyjny zapach, czasem nie jest on korzystny dla dziecka. W 2009 roku zrobili testy na nowych wozkach i wiele z nich, znanych firm m.in. posiadalo substancje, ktore sa szkodliwe dla niemowlaka. Dlatego mysle, ze lepiej byc przezornym i wozek uprzednio wywietrzyc zanim wlozysz do niego dzieciaczka. Nie twierdze, ze nasze wozki moga te substancje posiadac ale wiedzac, ze takie cos mialo miejsce wole byc pewna, ze maluszek bedzie bezpieczny. Ja moja spacerowke tez chowam i stelaz, a gondola i siedzonko niech sie juz wietrzy.
Abed, ja wiem ze jestes w pizamce w czasie porodu

tylko jak to w tym baseniku? przeciez wchodzisz do tej wody i babki cie kontroluja co chwilke, jak ogladalam "One born every minute" to te laseczki nie mialy w tym brodziku dolu stroju, stad mysle ze nie czulabym sie komfortowo. Ja tez wole w sali porodowej, a co do srodkow znieczulajacych, ja jestem okropna jesli chodzi o bol i wiem, ze pewnie predzej czy pozniej zablagam o epidural albo cos podobnego. Wszystko jest dla ludzi.
A u mnie tez za oknem szarowa na maksa, a myslalam, ze po jednym wiosennym slonku juz tak zostanie

Ponoc w przyszlym tygodniu ma byc nawrot zimy, a juz myslelismy ze zaoszczedzimy na ogrzewaniu. Spadaj zimo!!!