Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam &&!! Jak wynik??Dziewczyny.nadal czekam na @. Jutro zrobię test.w środę był negatywny.. zobaczymy co jutro wyjdzie.oby się udalo[emoji5]
Jestem ciekawa czy z tego prawego pękną ci oba jaja i bedą bliźniaki!!!Hop hop jestem juz
Wczoraj bylo iui
Lewy jajnik niedrozny pecherzyk wielkosci 22, prawy drozny pecherzyki dwa wielkosci 21 i 20. Owu ma byc z 2 jajnikow. Endometrium piekne 8 albo 8,5 Teraz czekam na owu. Podobno strasznie boli po clo. Czekam na bol z utesknieniem!!! Wieczorem jeszcze poprawie z mezem naturalnie![]()
oj moze blizniaki albo trojaczki sie szykuja? hihi, zycze powodzenia ♥Hop hop jestem juz
Wczoraj bylo iui
Lewy jajnik niedrozny pecherzyk wielkosci 22, prawy drozny pecherzyki dwa wielkosci 21 i 20. Owu ma byc z 2 jajnikow. Endometrium piekne 8 albo 8,5 Teraz czekam na owu. Podobno strasznie boli po clo. Czekam na bol z utesknieniem!!! Wieczorem jeszcze poprawie z mezem naturalnie![]()