NeSSi
Moderatorka
nie ja sie nie dam zbyc, z jakim wynikiem zaszlas?
Ja już nie pamiętam ... kochana to było prawie 10 lat temu, jeszcze długoooo przed 1 ciążą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ja sie nie dam zbyc, z jakim wynikiem zaszlas?
kurcz, bo dostalam tu na bb ogromna ilosc wiadomosci od dziewczyn i wiem jak dzialac, co zrobic i sie martwieJa już nie pamiętam ... kochana to było prawie 10 lat temu, jeszcze długoooo przed 1 ciążą.
kurcz, bo dostalam tu na bb ogromna ilosc wiadomosci od dziewczyn i wiem jak dzialac, co zrobic i sie martwie
AMH rezerwa jajnikowa.Strawbelka, jak sie nazywa to badanie ile jeszcze jajeczek nam zostało..?
Lux pierwsze co to z tarczyca zrob porzadek.kurcz, bo dostalam tu na bb ogromna ilosc wiadomosci od dziewczyn i wiem jak dzialac, co zrobic i sie martwie
oj takiego to nie ma tu w okolicy ani dalszej okolicy, wpierw ide z wynikami do rodzinnej i niech ona mowie co i jakMoże lepszy by był ginekolog- endokrynolog ?
no tez chce cholere unormowac, bo niby norma widzisz a za wysoka by zajscLux pierwsze co to z tarczyca zrob porzadek.
To sie z krwi robi?AMH rezerwa jajnikowa.