G
Gość
Gość
Dziewczyny oby jedno chociaz bylo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hop hop jestem juz
Wczoraj bylo iui
Lewy jajnik niedrozny pecherzyk wielkosci 22, prawy drozny pecherzyki dwa wielkosci 21 i 20. Owu ma byc z 2 jajnikow. Endometrium piekne 8 albo 8,5 Teraz czekam na owu. Podobno strasznie boli po clo. Czekam na bol z utesknieniem!!! Wieczorem jeszcze poprawie z mezem naturalnie![]()
No i masz potwierdzone a ja tu świruję, że wczoraj miałam zagubioną jednodniową owulke.
Tak, ale tylko w tym samym czasie, max kilka godzin odstępuO to dopiero super!No i masz potwierdzone a ja tu świruję, że wczoraj miałam zagubioną jednodniową owulke.
Czyli jednak dwie ovu są możliwe ...![]()
Nie dwie owu! To bedzie jedna owulacja tylko z 2 jajnikow. Nie moze byc 2 owulacji w jednym cyklu bo tu hormony tym steruja. Nie wiem czy dobrze wyjasnilam.O to dopiero super!No i masz potwierdzone a ja tu świruję, że wczoraj miałam zagubioną jednodniową owulke.
Czyli jednak dwie ovu są możliwe ...![]()
jedno, kochane i zdroweDziewczyny oby jedno chociaz bylo.

Tak, ale tylko w tym samym czasie, max kilka godzin odstępu
Dlatego u ciebie pisałyśmy ze to raczej wyglada na zagnieżdżenie bo drugiej po kilku dniach to raczej nie moze byc.![]()
W życiu nie słyszałam by tak podbrzusze bolało przy zagnieżdżeniu ...W pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne - zero bólu ... poprostu różowe nitki i na bieliźnie.
A ja trzymam kciuki za 2 kochane, zdrowe, chłopczyk i dziewczynka!! [emoji1]jedno, kochane i zdrowe![]()
Wlasnie Bertha dobrze wyjasnilas. BrawoTak, ale tylko w tym samym czasie, max kilka godzin odstępu![]()
Dlatego u ciebie pisałyśmy ze to raczej wyglada na zagnieżdżenie bo drugiej po kilku dniach to raczej nie moze byc.![]()
nie ja sie nie dam zbyc, z jakim wynikiem zaszlas?W zagnieżdżenie nie wierzęW życiu nie słyszałam by tak podbrzusze bolało przy zagnieżdżeniu ...W pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne - zero bólu ... poprostu różowe nitki i na bieliźnie.
Lux - nie martw się na zaś ... oby tylko lekarz nie odesłał Cię mówiąć, że w normie to w normie .. ja tak miałam ...![]()