reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Piaska - całkiem możliwe. Ale nie chce zbzikować...
Od czasu porodu miałam hopla na punkcie @ pt. "Gdzie ona jest!? :wściekła/y:" a teraz zmiana w "Żeby tylko nie przyszła :crazy:" .

Mój to już nawet tego nie komentuje. Stwierdził, że i tak nie zrozumie :confused2:

wiikki - witaj. Obyśmy się spotkały na majówkach 2014 :)

reklama
Jenny: nie dziekuje zeby nie zapeszyc :) wiem, ze to dopiero pierwszy cykl, ale ja taka niecierpliwa jestem, a co najgorsze moj narzeczony (niedlugo mezus 23 sierpnia, pocieszajaco mowi, ze jak nie teraz to pozniej bedzie i tylko mnie drzazni :P

Straciatella: hihihi ja tez juz mam takie sny, co najgorsze idac ulica ogladam sie na kobiety z wozkami jak jakas nienormalna :)

Martusia - hee, ja też tak zerkam na kobiety z wózkami i te w ciąży... i sama chciałabym już zafasolkować.
Trzymam kciuki za testowanko.
Jenny - też trzymam kciuki :tak: do spotkania na majówkach 2014? :rofl2:

He he ja non stop oglądam rzeczy dla niemowląt na allegro:) nawet wózek już sobie upatrzyłam:) No i jakby nie patrzyć dla córci- jeśli będzie- kupuję już ciuszki:) dla chłopca mam po Mikołajku jakiś 14 kartonów:)

14 kartonów to robi wrażenie :-) hi hi Ja w sumie też mam kilka kartonów wypchanych po córci. Może jak ja bym miała chłopaka, a Ty córeczkę to się wymienimy :-D

Martusia mi ostatnio się udało za pierwszym razem ( mimo uwag lekarza, że bedę miala problemy ) także badz dobrej myśli, a ja trzymam kciuki, żeby się udało. Maj to idealny czas na rodzenie dzieci :)
Ja bym chciała mieć drugą córcię, ciuszków to mam tyle, że ona nie nadarza we wszystkich chodzić, bo tak szybko wyrasta.
Ja dużo kupiłam ciuszków w lumpeksach bo dzieci malo chodzą i są praktycznie jak nowe i takie śliczne :)

reklama
Hej Dziewczyny
co do problemów z zajściem w ciążę:to parę lat temu gdy brałam leki na wirusa szyjki macicy,to lekarz powiedział,że mam słabą szyjkę macicy,że pewnie nigdy w ciążę nie zajdę itp.W 2 albo 3 cyklu zaszłam bez problemu :-) koło mnie siedzi 1,5 roczny Tymonek :-) moja miłość największa.Dzieczyny,serio przy okresie starankowym postarajcie kochać się z partnerami rano,u mnie to podziałało.
Dziś przed chwilą zrobiłam test,kolejny,innej firmy-i tym razem płytkowy,a nie strumieniowy.Ciekawe czy 3 testy mogą się mylić...
Druga testowa kreseczka wyszła może po minucie,szybko w każdym razie

SAM_1457.jpg

Załączniki

• SAM_1457.jpg
    SAM_1457.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 61

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry