reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Czesc, mogłabym zostać dopisana na liste? Termin @ - 1 wrzesień. Mieliśmy starać się dopiero we wrześniu, ale wczoraj wieczorem zdecydowalismy, ze zaczniemy już teraz.

Witam się z rana.. ;-)
U mnie tempka podskoczyła.. ból jajnika - więc to musi być owu :rofl2:
Pech chciał, że mój małż wraca dopiero w sobotę. To będzie bezowocny cykl.. :-(
Chyba, że jakimś cudem jego silne żołnierzyki dopną swego :confused:. Sama nie wiem.
Te, które nie chcą zajść, nieraz mające blade pojęcie o owulacji... zachodzą i w 6 dniu cyklu ot tak (czyt. ja z pierwszym kruszkiem) ... a te, którym dziecko w głowie mają jakieś dziwne utrudnienia :crazy:

Całą noc śniło mi się, że jestem w ciąży, a dookoła pełno dzieci... :confused2: padło mi na mózg.

witajcie,

Chciałabym się do Was dołączyć i zostac majóweczką 2014. Pod koniec kwietnia urodziłam przez cc córeczkę, zawsze marzyły mi się bliźniaki no ale że nie mamy predyspozycji chciałabym miec dzieci rok po roku. Mam o tyle utrudnione zadanie, że karmie piersią i nie mam regularnego okresu, w sumie to wcale go nie dostałam po porodzie jedynie jakies lekkie plamienia. nie chcę przestac karmić córki dlatego boję się, że tak szybko się nie uda, ale nadzieja umiera ostatnia :)
Za Was trzymam mocno kciuki :)

reklama
wikki witaj, ja tez dopiero co dolaczylam :) Gratuluje bobaska, a z karmieniem nie martw sie, mam dwie przyjaciolki ktore bez problemu zaszly raz dwa pomimo, ze regularnie staraly sie karmic zeby antykoncepcja byla zachowana :)

Dorcia - to faktycznie super regularne masz @ po odstawieniu nuva ring, ja mam dzis 33 dzien cyklu i @ brak (oby nie przychodzila) w sobote chce zrobic test - jesli nie wyjdzie to bede uparta i codziennie bede powtarzac :) a uzywalas testow owulacyjnych przy staraniach? Ja w tym cyklu po odstawieniu zakupilam pakiet na allegro i wyszly mi pozytywne co oczywiscie nie oznacza, ze owulacja wystapila, ale trzeba byc dobrej mysli :)

Dziewczyny jak tam? Ktoras juz ma fasolke ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry