reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Nuuuśkawczoraj robiłam i dzisiaj robiłam iwczoraj strumieniowy dzisiaj płytkowy i dupa blada. Może przez te upały się opóźnił tak sądzę....
Raczej nie mam nadziei że jestem w ciąży i jestem w 99% pewna że jutro dostane albo nawet dziś w nocy tylko że to takie igranie na nerwach i niepotrzebne rozbudzanie nadziei bo wiadomo 1% jest. Zmęczona już tym jestem, bardzo bym chciała już dostać @ już nie chce się męczyć i łudzić:unsure::unsure:

Ok post nieaktualny. Zmora przylazła brak mi sił nawet na komentarz.:no2: 14 cykl stał się realny

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Sierpniowe Staraczki!
Przychodzę do Was z lipcówke... W lipcu się nie udało, to może sierpień będzie szczęśliwy czego sobie i Wam życzę :)

Susel Po starej dobrej znajomości czy możesz dopisać mnie do listy na 23 sierpnia? :)

aktualizuję listę, żeby jej nie szukac 10 stron wstecz, dopisuję się niestety na wrześniowy termin i Arcala też Cie dopisałam, witaj u nas :)

Sierpień 2013

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
Lebara - termin @09.08
- II??
madziolina_p - termin @ ok 10.08
- II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Arcala- termin @ 23.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @

Arcala witaj na sierpniowkach! Widzisz nawet nie zdążyłam Cię dopisać a już jesteś na liście :)
teraz z dopisywaniem przeze mnie będzie kłopot bo właśnie zaczynam wakacje. Napewno będę do was zaglądać ale pewnie wiecej czytać niż komentować czy aktualizować listę. Owu powinna przyjść za kilka dni i mam nadzieje ze uda nam się w nią wycelowac!

Waiting4beans strasznie mi przykro ze @przyszla :( dobrze widzę (na telefonie jestem) ze dopisałaś się na pierwszego września? Krótkie masz cykle,co?

Witam! ja również proszę o dopisanie do listy staraczek :)zaczęliśmy z mężem tak na serio się starać i zobaczymy co będzie:happy: to nasza pierwsza próba. Jeśli chodzi o termin @ to nie mam pojęcia. Odstawiłam tabletki i będę czekać. Od niedzieli (4.08) zauważyłam inny niż zawsze śluz, był ciągnący i przezroczysty. Wzięłam więc męża w obroty :) teoretycznie @ powinnam dostać za około 2 tygodnie więc będę Was informować :) No i oczywiście za Wszystkie trzymam kciuki i pozdrawiam!! buziolki ;-)

susel To udanego urlopu i baw się dobrze. Ja też jakoś teraz powinnam mieć owu. Niestety czekam jeszcze na przesyłkę z testami więc póki co codziennie się staramy :) Wiem tylko, że jest pęcherzyk, bo w poniedziałek miałam USG robione.

Asica86 Koniecznie informuj jak postępy :)

Martusia ja "odstawiłam" NuvaRing w styczniu i dostałam @ po 28 dniach...i teraz tez mam idealne @...niestety !!! Czekam pół roku na II...czy się doczekam ???:baffled:

Za wszystkie sierpniowe staraczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dla mnie sierpień jest ostatnim miesiącem starań :baffled:

reklama
susel udanego urlopu, wypocznij i odstresuj się :happy:

dorcia a czemu sierpień i koniec??

a te upały to wcale nie sprzyjają prokreacji :szok: wczoraj miałam nadzieję A namęczyć, ale on lekko przymulony temperaturą był... :baffled: ja 5 min po kąpieli też już byłam cała mokra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry