reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

marchew obyś miała rację ...trzymam za nas wszystkie &&&&&

benfica skąd ja to znam...ja to miałam wszystkie objawy wskazujące na ciążę,ale z perspektywy czasu wiem że je miałam bo chciałam.
Dlaczego jeszcze nikt nie wymyślił jakiegoś testu który po 24 h od stosunku pozwoli określić czy będzie fasolinka czy nie !!!
I się tak musimy męczyć i katować...ehhhh

Dobrej nocki !!!!!!!!!

reklama
Hej Ho!
Witam nowe staraczki!
W ciagu dwoch dni strasznie sie rozpisalyscie, ledwo wszystko nadrobilam. Super:)
Niestety bedzie mnie coraz mniej (chociaz i tak jest mnie malo), w nastepna niedziele (18.08) wyjezdzamy na wakacje do PL, a wrocimy dopiero 30, wiec ten tydzien bedzie zabiegany. 2 dni przed wyjazdem ma przyjsc @, zobaczymy, jak przyjdzie to po powrocie beda starania na maksa :)

Dziewczyny co u Was?
madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08

Dorcia - fajny pomysł z tym testem :-) Ja bym nawet się cieszyła, jakby po 72 godzinach pokazał.:-D

GosiaDr - ja niestety wszystko prywatnie. Próbowałam państwowo, ale tylko mi na to morfologię robili. No i jedno badanie porządne zrobiłam z NFZ, a mianowicie HSG. Ale za resztę płacę.

Cześć dziewczyny, u mnie jak na razie nie ma @, ale poczekam jeszcze dziś, zrobie test jutro lub w niedziele rano.
Kilka dni temu miałam kłucie w prawym jajniku i wiem ze z prawego miałam ovu bo miałam monitoring.
Dzis mam temp. 37 wiec nie spadła, ale nie chce jeszcze robic złudnych nadziei.
Na arzie jest suchutko, zadnego luzu ani tez zapowiadającej @ wiec nie wiem. Zobaczymy.

Pozdrawiam Was serdecznie

Witam się z rana,

Koniec tego upału - jak dobrze... Lekki chłodek z rana i od razu człowiek w lepszym nastroju:-p
Jak tam u Was? Dzieje się coś? Któraś II?

U mnie dziś potworny ból jajnika/ów, generalnie podbrzusza.. tempa poszła w góre, więc to pewnie owu.
Jaka szkoda, że nie możemy tego wykorzystać :-(
Już od rana przeglądam fora, googluje czy można zajść 3 dni przed owulacją - teoretycznie można, ale w takie cuda to ja nie wierze :confused2:

Byłam wczoraj odwiedzić naszego nowego członka rodziny, takie maleństwo..
Odzwyczaiłam się już od pampersów w rozmiarze 2 i takiego Okruszka w domu...

Trzymam kciuki za wszystkie niebawem testujące &&&&&&&&&&&&&&&
za pozostałe oczywiście też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :rofl2:

Hej. Są tu jakieś dziewczyny z Łodzi i okolic?
biggrin.gif

Chciałam Was zaprosić na SWAP - czyli wymianę lub odsprzedaż ubrań. Jutro na Piotrkowskiej 17 w Niebostanie o 12.00.
Super sposób, żeby się pozbyć nienoszonych ubrań z szafy
laugh.gif
.

reklama
Piaska ale Ci zazdroszczę laby :-D ja bym się Gabrysia jeszcze nie odważyła wysłać z dziadkami, ba nawet samego z tatą na dłużej niż 2 dni ;-) ale póki co cieszę się, że jestem dla niego nr 1, bo jeszcze trochę, to wakacje z mamą nie będę miały szans z wakacjami z kolegami, tudzież koleżanką ;-)

Straciatella moja pierwsza ciąża jest przykładem, ze cuda się zdarzają :szok: jeden strzał w 8dc, do owu było daleko, a Gabryś ma już 2,5 roku :-D boję się tylko, ze tym samym wyczerpałam limit szczęścia i dlatego teraz idzie jak krew z nosa...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry