reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Ja juz po owu... Teraz czekam na testowanie. Poprosze o mocne kciuki :-)
Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Czekanie w tym miesiacu bedzie meczarnia gdyz wiem ze owulacja byla z lewego jajnika czyli z tego ktory ponoc jest idealny bo prawy troche policystyczny.
Od poniedzialku urlopik i niestety remoncik... Zajme sie czyms to nie bede myslec.

Czy ktoras z Was miala nakluwanie jajnikow?

Trzymam za wszystkich &&&&&. Widzę ze dla wielu z nas to pracujący weekend:)) dla mnie tez!

Karola - gdzieś czytałam, ze ostatnio dużo bocianów widziałaś:)):-D chyba coś sie szykuje! :angry: Mocno wierze! Hihi...

Straciatella, Ty chyba juz po owu jesteś dwa dni, bo tempka Ci poszła do góry mocno. Ale moze sie mylę? Trzymam kciuki za staranka &&&

Witaj Kobietka! Fajnie, ze jesteś na liście.

Straciatella owocnych przytulanek dzisiejszych :)

U mnie chyba nici, bo miałam dziś jakiś taki śluz zabarwiony krwią. Nie wiem co to :/

A u nas burzowo i konca nie widać :)

W Łodzi burza była, ale krótko i mała :baffled: ale pada od wieczora i jest nareszcie przyjemnie :rofl2: tylko A nie ma, bo pojechał do klienta i chyba u niego jeszcze siedzi :baffled: u nas co prawda już po ovu, ale przyjemność też jest ważna ;-) ja dopiero ożyłam, bo cały dzień czułam jakby walec po mnie przejechał, chyba na tą mini burzę właśnie. Za to Królewicz dokazywał dziś ze zdwojoną siłą :eek:

agaawa - Być może już po, ale test owulacyjny dziś 2 mocne krechy i objawy takie mega też dopiero dziś. A tempka pokazuje coś innego :eek: No nic, tak czysto profilaktycznie można dzisiaj się poprzytulać. No i z miłości of course :-)

Miałam się starać na dziewuszke, a wyjdzie pewnie chłopak. O ile wyjdzie.

Swoją drogą, muszę Wam się do czegoś przyznać. Mój małż nic nie wie o "starankach", od roku wręcz błaga mnie o drugą kruszynke. Nie wie, że odstawiłam tabsy (korzystając z jego ponad 1,5 miesięcznego pobytu za granicą).. i tak po cichu liczę, na mega niespodzianke :tak: sie facet zdziwi :laugh2: (dalej mnie błaga, nawet dziś nie odpuścił sobie lamentów "Ja ci te tabsy schowam!" :) )

Lista imponująca. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&

straciatella ale przebiegła jesteś :-D &&& żeby niespodzianka się udała &&& :-D ja czasem sobie planuję, jak powiem A, jak już będą II... pomarzyć można ;-)

reklama
Straciatella super, to dopiero byłaby niespodzianka! Mąż myśli o schowaniu Ci tabsów, a tu nagle .. hihi :-D
tym bardziej i mocniej trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&& !

ja myslałam, że jak teraz się uda, to będę sobie po cichutku testować i mężowi potem niespodziewanie powiem, ale on czeka tak samo jak i ja. Razem będziemy ślęczeć nad testem, dobrze, że tylko ja sikam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry