reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Jeżeli chodzi o mnie to miesiączki mam nieregularne, cykle albo krótkie albo mega długie, wyliczyć płodnych nie sposób. Obserwując śluz nie zawsze potrafię określić czy to już. A testy (mam nadzieję) są dokładniejsze i można dokładniej określić kiedy owulacja się pojawi.

Ahaaa nie wiedziałam, bo ja mam z tym śluzem czasem większy problem niz z okresem, mam ochotę i podpaski użyć ;) To dobrze wiedzieć, że jak on sie nie pojawi to nie znaczy, że nie ma owulki tylko po prostu nie widac jej... A powiedz mi czy wtedy nie masz w ogóle żadnego sluzu (sucho) czy jest on pomieszany z tym białym, mętnym?

Ja ostatnio w cyklach nie mam prawie wygole śluzu, a już takiego glutowanego to wygole :-( ale czytałam, że śluz nieraz jest tylko Wewnątrz :-o
No zobaczymy, mam nadzieje, ze to nie cykle bezowulacyjne, bo niby się kreski byly

Ahaaa nie wiedziałam, bo ja mam z tym śluzem czasem większy problem niz z okresem, mam ochotę i podpaski użyć ;) To dobrze wiedzieć, że jak on sie nie pojawi to nie znaczy, że nie ma owulki tylko po prostu nie widac jej... A powiedz mi czy wtedy nie masz w ogóle żadnego sluzu (sucho) czy jest on pomieszany z tym białym, mętnym?

Ja mam taki od kilku cykli biały ale raczej suchy i mało, ale ja nie wiem, czy to dobrze

Nie tam bezowulacyjne to sie pojawiają po 35 roku życia i to też nie wszystkie, napewno masz owu, skoro testy pokazują! One się moga mylić, ale raczej w drugą stronę - nie pokażą owu nawet jeśli jest, a nie na odwrót, tak samo jak ciążowe :) To dobrze wiedzieć, jak kiedyś nie zaobserwuje w okolicach dp tego śluzu to i tak się bede brała za robote ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry