reklama

Staraczki Styczen 2015

Wiesz Madzia nie sądzę, żeby się udało. Nie boli mnie brzuch jak na okres, ale wydaje mi się, że tej krwi jest całkiem sporo. Już się popłakałam oczywiście :-( nie mam siły...

reklama
Karolina oby to było tylko plamienie implantacyjne! :D Pamiętaj również, że czasem w pierwszych miesiącach ciąży jest plamienie w okresie około @ przez hormony, a nawet prawdziwe krwawienie! moja przyjaciółka tak miała, dlatego do 8 tyg nie wiedział, że w ciąży jest :)

Madzia ja mam to samo, to mój pierwszy cykl więc raczej się nie nastawiam, chociaż zobacz, w ankiecie 40 % dziewczyn zaciążylo z pierwszym razem :) a w nich i ty! :) może jestes mega płodna :) sama mówiłaś, że w pierwszej ciąży też nie mialaś objawów więc teraz nie czekaj na nie. a z resztą rzadko kiedy objawy sie pokazują przed końcem 4 tyg!

Wredotka spokojnie dziewczyny maja racje mozna miec fasolke i krwawic nie trac nadziei zobaczymy jutro jak to tam bedzie u ciebie albo jeszcze wieczorem czy sie mega rozkrecilo :-) :-)

No zobaczymy czy się okres rozkręci czy nie. No trudno. Pierwszy smutek już minął, trzeba się wziąć w garść! :sorry2: Moja koleżanka z pracy miała podobnie. Też miała bardzo nieregularne miesiączki. Bardzo długo się z mężem starali o dziecko, pojechali do kliniki leczenia niepłodności. Lekarz wyszedł do niej na korytarz i po nazwisku zaprosił do gabinetu. Dziewczyna się załamał, bo jak wołają po nazwisku to koniec, żadnej nadziei. Lekarz do niej: "Bardzo mi przykro, w pani wypadku ja już nie mogę pomóc". Ona załamana. :"Bo pani jest w 10tym tygodni ciąży!" A swoją drogą tak ciężarną denerwować! Co za lekarz! ;-)

Fajna historia :-) na wątku straconej ciąży też mamy laskę Sysiq, której testy nie wychodziły itp a tu niespodzianka-ciąża! Lekarz ją bardzo zaskoczył :-)

Tak, lepiej się nie nastawiać. Mnie najbardziej niepokoi to, że ani jeden test owu nie wyszedł pozytywny. To mnie najgorzej zmartwiło. Bo ja czekam na owulację, a tu okres... ech.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry