Luxuorius
Moderatorka
ja do mojej chodze ze wzgledu na Tomka siostrzeniceMoja też. Ale chyba się mnie boi, bo wie, że ze mną sobie nie będzie pogrywać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja do mojej chodze ze wzgledu na Tomka siostrzeniceMoja też. Ale chyba się mnie boi, bo wie, że ze mną sobie nie będzie pogrywać.
zazdroszcze :-)Ja tam z tesciami mam super i tesciowa jest zawsze za mna :-) mieszka w innej dzielnicy i widujemy sie ze 3 razy w miesiacu, ale zawsze jest milo :-)
ona za Cb nie zajdzie, nie wiem po co takie rady dajeJa do teściów mam 160 km i mam spokój. Chociaż teściowa potrafi wydzwaniać i wypytywać o kolejnego wnuka:/ Nie rozumie że staramy się od 2 lat i nic bo choruję na PCO. No nie dociera do niej! Ostatnio wypytywała czy jakieś leki dostałam to jej powiedziałam, że InofemWyobraźcie sobie, że zaczęła sprawdzać w internecie co to jest itd. Potem wydzwaniała i mówiła że mam pić dwie dawki a nie jedną bo to wspomaga leczenie. Wiem, ze się martwi ale czasami przegina.
no i oni po prostu nie moga sie doczekac naszego bejbi :-) :-) jego siostry tez :-) moja mamusia nic nie wie , siochy tez nie , jakos nie jestem przekonana co do ich radosci ..