Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To może pokrótce o mnie. Mam 28 lat, od ponad 3 lat jestem szczęśliwą mężatką. O dziecku myślimy już od dawna, ale zawsze to nie był TEN czas. Moje cykle są baaaardzo nieregularne (od 26 do 48 dni ). Zrobiłam badania - endokrynolog i ginekolog stwierdzili, że wszystko jest ok i że nie widzą żadnych nieprawidłowości. Od września nie uważamy, ale nadal nic. Mąż podchodzi do tego bardzo spokojnie, ale gorzej jest ze mną dlatego szukając jakiegoś wsparcia trafiłam do Was.
Czesc dziewczynki :-) Na forum jestem Od kilku lat,ale zrobilam sobie dluga przerwe i dopiero wrocilam ,chcialabym do Was dołączyć bo zaczynam staranka tzn to mój drugi cykl starań po przerwie ,mam nadzieje ze mozna dołączyć ?
Cześć dziewczyny zaczynamy i my w tym miesiącu się starać
Badania krwi i moczu porobione (łącznie u mnie z TSH). Wszystko w normie Kwas foliowy już łykam.
Spodziwany okres mam na 27.01.
Do tej pory nie obserwowałam swoich cykli. Denerwowało mnie, że nie mogę wyliczyć sobie kolejnej miesiączki (jadąc na wakacje itp.), ale teraz doprowadza mnie do szału ta rozbieżność … :/
Moje ostatnie 6 cykli wyglądają tak: 24, 29, 27, 24, 27, 29. Średnia mi wychodzi 27 niby, ale ja kompletnie tego nie rozumiem. Nigdy nie wiem kiedy będę miała dokładnie.
Dowiaduję się na 2 przed koszmarnie koszmarnym bólem głowy, że nadejdzie.
Dzięki za przywitanie w ogóle
Oboje jesteśmy z Warszawy i oboje tu dalej mieszkamy