reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
To może pokrótce o mnie. Mam 28 lat, od ponad 3 lat jestem szczęśliwą mężatką. O dziecku myślimy już od dawna, ale zawsze to nie był TEN czas. Moje cykle są baaaardzo nieregularne (od 26 do 48 dni ). Zrobiłam badania - endokrynolog i ginekolog stwierdzili, że wszystko jest ok i że nie widzą żadnych nieprawidłowości. Od września nie uważamy, ale nadal nic. Mąż podchodzi do tego bardzo spokojnie, ale gorzej jest ze mną ;) dlatego szukając jakiegoś wsparcia trafiłam do Was.

Czesc dziewczynki :-) Na forum jestem Od kilku lat,ale zrobilam sobie dluga przerwe i dopiero wrocilam ,chcialabym do Was dołączyć bo zaczynam staranka tzn to mój drugi cykl starań po przerwie ,mam nadzieje ze mozna dołączyć ?

Cześć dziewczyny zaczynamy i my w tym miesiącu się starać :)
Badania krwi i moczu porobione (łącznie u mnie z TSH). Wszystko w normie :) Kwas foliowy już łykam.
Spodziwany okres mam na 27.01.

Zakocona widze ze mieszkasz w Warszawie ,to moje rodzinne miasto ;-) Ja mam terin @ na 20 ale u mnie różnie bywa z długością cyklu ,niestety :-(

Do tej pory nie obserwowałam swoich cykli. Denerwowało mnie, że nie mogę wyliczyć sobie kolejnej miesiączki (jadąc na wakacje itp.), ale teraz doprowadza mnie do szału ta rozbieżność … :/

Moje ostatnie 6 cykli wyglądają tak: 24, 29, 27, 24, 27, 29. Średnia mi wychodzi 27 niby, ale ja kompletnie tego nie rozumiem. Nigdy nie wiem kiedy będę miała dokładnie.
Dowiaduję się na 2 przed koszmarnie koszmarnym bólem głowy, że nadejdzie.
Dzięki za przywitanie w ogóle :)
Oboje jesteśmy z Warszawy i oboje tu dalej mieszkamy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry