reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
noo dzięki Lux :D już mi lepieeej !

oooj tak najgorzej jak takie małe za mamusią woła i tęskni .. widać wtedy jak dziecko przywiązane jest do mamusi ;)) ja też nie raz jak mam małe dzieciątko na kilka godzin to pierwsza godz jest najgorsza bo szukają mamusi a później już coraz lepiej ;))

noo dzięki Lux :D już mi lepieeej !

oooj tak najgorzej jak takie małe za mamusią woła i tęskni .. widać wtedy jak dziecko przywiązane jest do mamusi ;)) ja też nie raz jak mam małe dzieciątko na kilka godzin to pierwsza godz jest najgorsza bo szukają mamusi a później już coraz lepiej ;))

jej mama w sobote wyjechala i w niedziele mala tak plakala, ze masakra z tego co wiem, dobra smark maly nakarmiony i idziemy da da :-D potem sie odezwe pewnie dopiero z pracy

Madzia po co tak szybko testujesz ? nie lepiej za testować w niedziele chociaż jak już jesteś taka niecierpliwa .. piątkowy test nie da ci aż tak wiarygodnego wyniku

..czasem dobrze nie mieć objawów

Zapraszam dziewczyny, ktore zamierzaja starac sie o dziecko od nowego roku.
Mozemy 3mac sie razem!

Poniżej lista staraczek:

Cassiah, 28 lat, 2cs, @ 1.04
Ewelinakotalek, 22 lata, 8cs, @ 02.06 aktualne dane moje ;)
Wredotka, 29 lat, 7cs, @ 20.04
madziolina_p, 29 lat, 3cs, @ 25.04
EwMi, 26 lat, 8cs, @ 01.05

Gosik 93, 21 lat, 3cs, @ na czekaniu

dziewczyny podawajcie swoje @ bo tutaj to już przeterminowana lista ;))

reklama
Ja 25.05 mam termin @ . Ewelina aj bo jestem niecierpliwa, ale wiem, ze moze nie wyjsc, a na tescie napisane, ze zrobic w dzien @ .
Tylko w sob mamy komunie z samego rana, a potem jedziemy do tesciow na noc, wiec u nich nie bede testowac. Takze mam 2 testy i jeden robie z rana w pt, a drugi w pon rano jak nie dostane.
Dzis 24dc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry