reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelinka piekna jestes :)

A ja zaglebialam sie troche w temat spermy i juz osiwialam, teraz z kolei wyczytalam ze powinna byc plynna i troche tylko roznic sie od wody (kolor nie ma znaczenia) bo jak jest gesta to znaczy ze facet za malo plynow pije a w takiej plemniki sie slabo poruszaja. A przede wszystkim ze nasze soki powinny ja dobrze rozcienczac bo inaczej mamy jakies tam uplynnianie enzymatyczne ktore trzeba leczyc :/ I wez tu badz madry!

W kazdym razie zazdroszcze wam ze tak zasypiacie po seksie i nie wycieka wam :) Zawsze to ogladalam na filmach i sie smialam ze kobiety wtylone ida spac zamiast do lazienki leciec i smialam sie ze naciagane :) Ja mialam w zyciu 3 partnerow i kazdego mi wyplywala :(

reklama
Ewelinka piekna jestes :)

A ja zaglebialam sie troche w temat spermy i juz osiwialam, teraz z kolei wyczytalam ze powinna byc plynna i troche tylko roznic sie od wody (kolor nie ma znaczenia) bo jak jest gesta to znaczy ze facet za malo plynow pije a w takiej plemniki sie slabo poruszaja. A przede wszystkim ze nasze soki powinny ja dobrze rozcienczac bo inaczej mamy jakies tam uplynnianie enzymatyczne ktore trzeba leczyc :/ I wez tu badz madry!

W kazdym razie zazdroszcze wam ze tak zasypiacie po seksie i nie wycieka wam :) Zawsze to ogladalam na filmach i sie smialam ze kobiety wtylone ida spac zamiast do lazienki leciec i smialam sie ze naciagane :) Ja mialam w zyciu 3 partnerow i kazdego mi wyplywala :(

Mi tez wycieka.... I myslalam,ze to na filmach to sciema. To w końcu dobrze czy źle?

Mii tez zawsze scieka po udach :-D :-D ale od razu nie wolno isc do lazieznki bo przeciez nie mozemy tak szybko "Pozbywac" sie zolniezykow .. my mamy zawsze papier blisko siebie i tak sir ratuje i zasypiam alboo leniu****e taak ;))

No wlasnie juz sama nie wiem. Czasami pisza ze rzadka sperma jest niedobra bo zawiera malo plemnikow a ta gesta jest bogatsza a czasem pisza ze powinna byc rzadka szczegolnie po zmieszaniu z plynami kobiety bo inaczej dochodzi do przypadlosci zwanej "uplynnianiem enzymatyzcznym" czyli ze slabo sie rozpuszcza "w srodku" co przeszkadza w zaplodnieniu. No wycieka zawsze ale czasem nawet jak wstane to smialo moge sobie z nia chodzic po domu i dopiero jak pojde siusiu to ona wypadnie tak jakby a czasem do lazienki nie moge zdarzyc bo wszystko na podloge leci :( A spac to napewno nie moglabym bo przy kreceniu sie przez sen napewno by wyplynela.

Ja nigdy nie moge tak wstac , zaczyna juz wyplywac jak tylko moj Ł wychodzi ze mnie , sorki za doslownosc no ale tak sie dzieje heh i nigdy bym nie mogla sobie tak wstac i chodzic bo mialabym cale upackane nogi i podloge do mycia .. przy kreceniu sie w nocy nic mi nie wyplywa ... a tak Kasiu nie ma co czytac , po co szukac sobie nowych tematow i pod gorke robic pewnie niepotrzebnie ..szkoda glowy na to ;))

Hehe no ja tez sie czasem zastanawiam czy nie jestem tu zbyt bezposrednia :P Tylko z najlepsza przyjaciolka i z wami tak gadam :)

No niby nie rozkminiam tego ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac bo zauwazylam ze za kazdym razem jest inna i po prostu ciekawi mnie ktora jest ta lepsza ale tylko przeciwstawne odpowiedzi sa...

Ja raczej mialam jednak wczoraj owu bo mnie bolaly jajniki i byl sluz jak bialko kurze a dzis sutki bola, 17 d.c. No to przede mna 2 tyg czekania :) Ahh niech juz szybko zleca!!! :)

hej ja juz od siodmej mam mala Madzie pod opieka, potem kolo 14-tej babcia ja odbiera a ja jade do pracy, dziecko spokojne, tylko na rekach lubi ciagle byc, teraz po mleku spi w gondoli a potem czeka nas spacerek :biggrin2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry