reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
jestem juz w pracy :biggrin2: przed wyjazdem byla u mnie dobra kolezanka pytac sie czy od poniedziałku do 2-3 czerwca bede mogla w godzinach wolnych od pracy zajac sie wymiennie z jej tesciowa jej 4-mieseiczna corka,bo ona wyjezdza na zbior tytoniu do De, zgodzilam sie, mala bardzo lubie i kaska wpadnie :biggrin2:

Dzień dobry kobietki :-) Ale mnie wczoraj wymeczyla dentysta, w nocy się budzilam i czulam dalej dziąsło. A niby nic tam nie było do robienia..... Jeszcze tylko jedna wizyta i wszystko będę miała elegancko.

Miłego weekendu Wam życzę a przede wszystkim dużo relaksu!

PaniAg, współczuję denstysty. Ja byłam 4go, ale za 1 razem udało się opanować sytuację.
U mnie weekend pracujący - ja w garażu poleruję felunek na sezon, a Mąż ma 6-dniowy tydzień pracy. Właśnie zjadłam śniadanko - brokuła, którego mialam niby zjeść wczoraj, ale zamiast brokuła zjadłam krwistego stejka :D

Później ze znajomymi jedziemy na noc muzeów :) Fajnie :) Będzie przyjemny wieczór :)

Czesc kochaniutkie :) Slabo mam teraz czas pisac bo nowa praca, przeprowadzka no i intensywne staranka ;) A w wolnych chwilach pracuje nad tlumaczeniami takze zajeta totalnie.

Zagladam czasem do was podpatrzec czy sa juz jakies dwie kreseczki a tu same @ :(

Wiecie co tak sobie wczoraj myslalam jak powinna wygladac prawidlowa sperma? Bo zauwazylam ze u mojego jest roznie. Wiem ze to troche od diety zalezy ale wczoraj sie zmartwilam bo akurat chyba byla owu a u niego sperma przezroczysta i rzadka jak woda :( Czytalam ze w takiej to nie ma plemnikow i sie zdolowalam :( Tez sie czasem waszym tak zdarza? Bo jak sobie przypominam to czasami u mojego tak jest bo po przytulankach nie dobiegne do lazienki bo mi cieknie po nogach na podloge :/

reklama
Czesc kochaniutkie :) Slabo mam teraz czas pisac bo nowa praca, przeprowadzka no i intensywne staranka ;) A w wolnych chwilach pracuje nad tlumaczeniami takze zajeta totalnie.

Zagladam czasem do was podpatrzec czy sa juz jakies dwie kreseczki a tu same @ :(

Wiecie co tak sobie wczoraj myslalam jak powinna wygladac prawidlowa sperma? Bo zauwazylam ze u mojego jest roznie. Wiem ze to troche od diety zalezy ale wczoraj sie zmartwilam bo akurat chyba byla owu a u niego sperma przezroczysta i rzadka jak woda :( Czytalam ze w takiej to nie ma plemnikow i sie zdolowalam :( Tez sie czasem waszym tak zdarza? Bo jak sobie przypominam to czasami u mojego tak jest bo po przytulankach nie dobiegne do lazienki bo mi cieknie po nogach na podloge :/

moja ma gesta :-)
Ewmi duzo bede Ci miec do napisania, przygotuj sie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry