Luxuorius
Moderatorka
Lux, ja Ci coś napiszę wieczorem na temat wieczorem. Muszę teraz wyjść z domu. Ale napiszę, przyrzekam... Poczekasz?
jestem w domku do 20-tej, potem jade do pracy, moze tam uda mi sie wejsc na neta :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lux, ja Ci coś napiszę wieczorem na temat wieczorem. Muszę teraz wyjść z domu. Ale napiszę, przyrzekam... Poczekasz?
przed wyjazdem byla u mnie dobra kolezanka pytac sie czy od poniedziałku do 2-3 czerwca bede mogla w godzinach wolnych od pracy zajac sie wymiennie z jej tesciowa jej 4-mieseiczna corka,bo ona wyjezdza na zbior tytoniu do De, zgodzilam sie, mala bardzo lubie i kaska wpadnie 
Czesc kochaniutkieSlabo mam teraz czas pisac bo nowa praca, przeprowadzka no i intensywne staranka
A w wolnych chwilach pracuje nad tlumaczeniami takze zajeta totalnie.
Zagladam czasem do was podpatrzec czy sa juz jakies dwie kreseczki a tu same @
Wiecie co tak sobie wczoraj myslalam jak powinna wygladac prawidlowa sperma? Bo zauwazylam ze u mojego jest roznie. Wiem ze to troche od diety zalezy ale wczoraj sie zmartwilam bo akurat chyba byla owu a u niego sperma przezroczysta i rzadka jak wodaCzytalam ze w takiej to nie ma plemnikow i sie zdolowalam
Tez sie czasem waszym tak zdarza? Bo jak sobie przypominam to czasami u mojego tak jest bo po przytulankach nie dobiegne do lazienki bo mi cieknie po nogach na podloge :/