reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Chodzi o to ze najprawdopodobniej komorka zostala zaplodniona przez dwa plemniki zazwyczaj pojawiaja sie wtedy wady rozwojowe.
Na obrazie USG widac czrsc prawidlowego lozyska i czesc gdzie obraz przypomina jakby burze sniezna.
Przy tym czesciowym sa duze szanse na wyleczenie go i zdrowa ciaze.No i ....lekarze przez rok zazwyczaj odradzaja kolejna ciaze

Wiem, ze przez rok niektorzy odradzaja, a niektorzy nie. Zrobie bete jutro, za tydz lekarz i zrobie usg, zobaczymy co tam. Ciekawa jestem, czy jak zajde wczesniej to bedzie mozna jakos przewidziec czy znowu tego nie bedzie

Madziolina niestety nie da sie tego przewidziec :( podobno czym wczesniejsze zajscie tym ryzyko wieksze...ale 95% kolejnych ciaz sa bezproblemowe :tak:
nie ma wyjscia jak pogadac z lekarzem zeby doradzil co i jak :( tak jak mowisz opinie sa podzielone.wazne ze masz fdobrego lekarza i na pewno doradzi co robic dalej...cholerka strasznie mi przykro kochana ze Cie to spotkalo.Ale wiem,jestem tego ze doczekasz sie swojego Skarbu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mam jeden Skarb prawie poltoraroczny, wiec mniejszy bol, ale chciala bym miec wiecej dzieci i tyle. Poczytalam troche o tym zasniadzie i sie przerazilam. Nie wiem tylko co oznacza WCZESNY zasniad... Koniecznie jutro robie bete, bo powinna spadac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry