• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Mam nadzieje! Bo nawet jej te malutkie dla bobaskow kupilam zeby mogla pogryzc ale nawet jak jej wcisnelam miedzy szynke to w ogole nie tknela ani jednego ani drugiego. Podejrzewam ze ktos ja dokarmia w sasiednim domu...

No ja tez mam bolace piersi juz praktycznie od razu po owulacji i tak do @. Nie jest to jakos strasznie ale przy dotyku tylko.
A slyszalas o czyms takim jak badanie prl z obciazeniem?

hej mam dosc, czeka mnie lekarz
fWN6QAA7
ja juz nie wiem co mam zrobic, by ten zoladek przestal bolec, becze, jecze i sie mecze
fWN6QAA7
o szostej nam kurier meble przywiozl, Tomek konczy je skladac, od cholery roboty przy nich, bo to duzo elementow, czekam na ozdoby i bede dzialac, ogolnie to mam do dokupienia ozdob dosc duzo jeszcze, bo chce zapelnic te meble
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
nie wiem co z obiadem, czy bede go robic czy nie, sie zobaczy​

Mam nadzieje! Bo nawet jej te malutkie dla bobaskow kupilam zeby mogla pogryzc ale nawet jak jej wcisnelam miedzy szynke to w ogole nie tknela ani jednego ani drugiego. Podejrzewam ze ktos ja dokarmia w sasiednim domu...

No ja tez mam bolace piersi juz praktycznie od razu po owulacji i tak do @. Nie jest to jakos strasznie ale przy dotyku tylko.
A slyszalas o czyms takim jak badanie prl z obciazeniem?

tak, ale nie wiem dokladnie, ile godzin trzeba przed badaniem to obciazenie zrobic, to niby bardziej wiarygodne jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry