Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
juz widze te porownania, mojemu lepsza komunie zrobie, lepsze zabawki, lepszy wozek, ubranka...zenujace to, wszpolczuje CiHej. Ale tu się dzieje.
Ewelina oby wszystko było dobrze, super, że zdecydowalas się pojechać do szpitala. Będziesz pod obserwacją
Lux to prawda, najczęściej bliscy nie potrafią się cieszyć ze szczęścia w rodzinie. Moja swagierka będzie teraz robić wszystko na wyścigi... bo dzieci z tego samego rocznika.
Kasia, bardzo się cieszę, że nowa ginka od razu zaczęła działać) Na pewno Ci pomoże szybko doczekać się maleństwa
Madziolina ja idę na wizytę za tydzień. A Ty już jutro szczesciaro zobaczysz serduszko u swojej fasolki![]()

taka rywalizacja jest chora i Ci powiem, ze ja sie boje tego jak zareaguje moja zazdrosna szwagierka gdy ja zaciaze, az sie bojeLux, tak będzie. Jeszcze wtedy jak nie wiedziałam o swojej ciąży, to podpowiedzialam jej wózek, ale tylko tak dla orientacji, a jego cena wynosi 4000 do 8000 zl, i ona powiedziała swoim rodzicom, że mają jej go sprezentowacMoja teściowa ma urządzić pokój dla małego. Ja nie wiem jak dlugo my będziemy mieszkac z dzieckiem w malym pokoju, bo jej jest większy, ale nie będę wchodzić jej w drogę, że ma mi go odstąpić tylko dlatego, że nam się rodzina powiększy i mieszkam w jej rodzinnym domu.
Ona co tydzien przyjezdza do swoich rodzicow na weekend i myślę, ze po urodzeniu to się nie zmieni. I dzieci będą bawić się razem i wtedy łatwiej o te porównania..
Ach.. czeka mnie trudny czas.

5-6 tydz .. tak zostaje do niedzieli