reklama

Staraczki Styczen 2015

Dlatego ciężko mi jest w pełni cieszyć się tą ciążą, bo wiem co mnie czeka. A ja nie toleruję chorej rywalizacji. Też będzie Ci ciężko Lux, ale chociaż nie mieszkasz z tesciami i nie będziecie sie często widywac ze szwagierka :) Nie to co ja :(

Madzia zobaczysz zobaczysz :) Już Ci blisko do 7 tygodnia i będzie piękna fasolka :)

reklama
Dlatego ciężko mi jest w pełni cieszyć się tą ciążą, bo wiem co mnie czeka. A ja nie toleruję chorej rywalizacji. Też będzie Ci ciężko Lux, ale chociaż nie mieszkasz z tesciami i nie będziecie sie często widywac ze szwagierka :) Nie to co ja :(

Madzia zobaczysz zobaczysz :) Już Ci blisko do 7 tygodnia i będzie piękna fasolka :)
mieszkam dwa bloki obok tesciowej i szwagierki, tylko, ze do czasu ciazy chyba sie zdaze wyprowadzic

Ewe kochana trzymam kciuki, bedzie dobrze, to jest jeszczd bardzo wczesnie. Mi wczoraj lekarka opowiadala jak pozno na usg mozna wykryc ciaze a co dopiero czy wszystko z nia ok. Glowka do gory :*

No pewnie, zobacz ja wczoraj bylam 10-12 dpo i nawet nie mozna bylo powiedziec czy doszlo do zaplodnienia. Teraz to wszystko wolno idzie ale juz im blizej porodu tym szybciej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry