reklama

Staraczki Styczen 2015

Tak Lux jest grzeczny :) spi zazwyczaj od 20 i budzi sie 4:30-5:00, zje i dalej spi do 8 :) zje i czasem jeszczr pospi a czesm gada i gada ale na szczepieniu bardzo plakal i spi odkad wróciliśmy tj od 17
Madziu ja yez mialam wysokie nt (z tego co pamoetam ) jak znajde to napiszę ile. Musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy te badanie cos zmieni... nie stresu j sie na pewno wszystko dobrze!

reklama
Meliska to znajdź i porównamy. Ja czuje ze będzie dobrze, poza tym 2.6 to nie jakoś mega duży wynik ale jednak na granicy. Głupia byłam ze nie poszłam jeszcze do innego lekarza porównać wynik.

Hej kobiety ;)

Jakos udalo mi sie tutaj wejsc bo Ł wyjechal i od niedzieli nie mam lapka na 2tyg ..cierpie niesamowicie , samemu w domu mozna dostac na glowe serio .. a nawet nie mam gdzie sie ruszyc bo kazdy pracuje eh

Wczoraj mielismy wizyte maluch ma 9cm 14tydz5dzien hy hy fikalo sobie na glowce , chyba bedzie jakis pilkarzyna cos czuje ... za 3tyg moze sie dowiemy bo juz pytał mi sie wczoraj "to co tam ma byc w tym brzuszku" no oczywiscie ze dziewczynka ;D bez watpienia odpowiedzialam ale oczywiscie w glebi ducha czuje cos innego ;) maluch prawidlowo sie rozwija , dobrze bylo zobaczyc jak robi rozne wygibasy od razu humor sie poprawil ;)
No i musze zrobic jakies nowe badania ..

Lux to przykre z tym dzieckiem i szkoda ze babka mowi na nia "bachor" .. super ze jestescie na nowym mieszkanku i juz dzialacie ;)))

Meliska pokaz malego pewnie juz ladnie rosnie sobie ;)))

Madzia nie martw sie na zapas na pewno wszystko jest dobrze ;)

Ja wlasnie jutro mam do odbioru wyniki z krwi te pappa czy jakos tak ;)

Hej kobiety ;)

Jakos udalo mi sie tutaj wejsc bo Ł wyjechal i od niedzieli nie mam lapka na 2tyg ..cierpie niesamowicie , samemu w domu mozna dostac na glowe serio .. a nawet nie mam gdzie sie ruszyc bo kazdy pracuje eh

Wczoraj mielismy wizyte maluch ma 9cm 14tydz5dzien hy hy fikalo sobie na glowce , chyba bedzie jakis pilkarzyna cos czuje ... za 3tyg moze sie dowiemy bo juz pytał mi sie wczoraj "to co tam ma byc w tym brzuszku" no oczywiscie ze dziewczynka ;D bez watpienia odpowiedzialam ale oczywiscie w glebi ducha czuje cos innego ;) maluch prawidlowo sie rozwija , dobrze bylo zobaczyc jak robi rozne wygibasy od razu humor sie poprawil ;)
No i musze zrobic jakies nowe badania ..

Lux to przykre z tym dzieckiem i szkoda ze babka mowi na nia "bachor" .. super ze jestescie na nowym mieszkanku i juz dzialacie ;)))

Meliska pokaz malego pewnie juz ladnie rosnie sobie ;)))

Madzia nie martw sie na zapas na pewno wszystko jest dobrze ;)

Ja wlasnie jutro mam do odbioru wyniki z krwi te pappa czy jakos tak ;)
pamietaj, niewazne, jaka plec, wazne, ze jest zdrowe, ze rosnie i fika w brzuszku, uwierz mi, ze ja mam kolezanke, ktora pragnela corki nad zycie , ma syna i gdy dowiedziala sie, ze syn to napisala mi suchara, ze syn a teraz mlody ma pol roku i ona mowi, ze zaluje, ze tak corki chciala, bo jej synus to cud i ona nie wyobraza se teraz, ze mialby byc dziewczynka, mi tam wszystko jedno jaka plec, za dlugo czeklam na dziecko heheh, jak sie czujesz? widac brzuch?

Zdróweczko ma i rośnie żabcia ... ale to nie oznacza że nie chciałabym dziewczynki ..to moje marzenie ..bo gdy będzie chłopiec od razu pierwszy to też nie wiem czy Ł zgodzi się na drugiego bobasa na razie mówi że tak ale nigdy nic nie wiadomo ..bo dla niego priorytetem jest syn bo przedłuży nazwisko .. no i poza dwójką na więcej raczej nie możemy sobie pozwolić więc chciałabym małą księżniczke ... brzucha jakoś nie ma , nie jest widoczny ale małe zaokrąglenie ręką czuć ;)

Zdróweczko ma i rośnie żabcia ... ale to nie oznacza że nie chciałabym dziewczynki ..to moje marzenie ..bo gdy będzie chłopiec od razu pierwszy to też nie wiem czy Ł zgodzi się na drugiego bobasa na razie mówi że tak ale nigdy nic nie wiadomo ..bo dla niego priorytetem jest syn bo przedłuży nazwisko .. no i poza dwójką na więcej raczej nie możemy sobie pozwolić więc chciałabym małą księżniczke ... brzucha jakoś nie ma , nie jest widoczny ale małe zaokrąglenie ręką czuć ;)
aa takie buty, ja dwojke planuje i mam nadzieje, ze bedzie parka (z 4 lata roznicy), bo mam brata i inaczej tego nie widze :biggrin2: a piersi Ci urosly duzo?

Nooo niestety właśnie takie ;d
Ja też zawsze chciałam dwójke bo dla mnie jedno dziecko jest po prostu nieszczęśliwe i mega rozpieszczone ..ale to tylko moje zdanie ;)

Tak piersi zdedycowanie urosły , stały się pełniejsze i zawsze się śmieje do Łukasza żeby wyciągał sutki to nie będzie problemu z cycem ;D

Nooo niestety właśnie takie ;d
Ja też zawsze chciałam dwójke bo dla mnie jedno dziecko jest po prostu nieszczęśliwe i mega rozpieszczone ..ale to tylko moje zdanie ;)

Tak piersi zdedycowanie urosły , stały się pełniejsze i zawsze się śmieje do Łukasza żeby wyciągał sutki to nie będzie problemu z cycem ;D
hhah dobre, cala rodzina juz wie o ciazy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry